Secondary Adv

Muzhaqi Beton

Adresa:Ura e Dracit, Kavaje, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Muzhaqi Beton shpk me qender ne Kavaje ushtron aktivitetin ne prodhimin e betonit dhe produkteve te betonit. Firma tregton produkte te tilla si:Beton, blloqe, tuba betoni, pllaka trotuari, etj. Realizon ndertime te ndryshme civile dhe germime sipas kerkesave te klienteve.