Secondary Adv

Kleso

Adresa:Rruga Nacionale Fier-Vlore, Zhupan, Fier, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Kleso ltd operon ne tregun vendas me nje eksperience te gjate ne tregtimin e pllakave dhe hidrosanitareve. Firma bashkepunon me kompani prestigjoze europiane duke sjelle ne tregun shqipetar nje game te gjere produktesh cilesore.