Secondary Adv

Xhul-mar

Adresa:Rruga Teodor Keko,Unaza e re, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Xhul-mar operon ne tregun shqipetar me nje eksperience te gjate disavjecare. Firma ushtron aktivitetin ne fushen e tregtimit te materialeve hidrosanitareve. Xhul-mar bashkepunon me firmat me te mira nderkombetare ku cilesia dhe sherbimi ndaj klientit jane pikat me te forta te kompanise.