Secondary Adv

Liftech Ashensore

Adresa:Rruga Besim Alla, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

Liftech Ashensore është një firmë e specializuar në furnizimin e shërbimeve me cilësi të lartë në fushën e projektimit dhe instalimit të sistemeve të ashensorëve. Shërbimi që ofron për klientët bazohet në sigurinë, funksionalitetin dhe besueshmërinë. Kompania Liftech synon të shtojë risinë, dhe teknikën e saj në tregun shqiptar duke u nisur nga furnizimi sipas standardeve më të fundit evropiane të pajisjeve për ashensorët. Personeli Liftech në sektorin e projektimit, përbëhet nga inxhinierë të kualifikuar të cilët kanë shumë vite përvojë në këtë fushë dhe janë përditësuar gjithmonë me zhvillimet moderne teknologjike. Aktualisht kompania renditet ndër subjektet më prestigjioze në tregun shqiptar për furnizim, vendosje të ashensorëve dhe pajisjeve të tyre.

Çfarë ofron

Kompania Liftech Ashensore ofron një shumëllojshmëri shërbimesh si: -Studimet e projektit. Hartimi i projektit në instalimin e ashensoreve është një faktor i padiskutueshëm. Dizajni i duhur në projekte mbron klientin nga shpenzimet e tepërta, dëmtimet apo problemet e ardhshme të mirëmbajtjes. Sektori i projektimit mund të zbatojë studimin dhe hartimin e ashensorëve në ndërtimet e reja, si dhe në ndërtesa të vjetra ose në vendet ku një ashensor nuk ishte projektuar. -Instalim. Në të gjitha projektet teknike, sidomos në fushën e ashensorëve, instalimi domosdoshmërisht mbulon specifikimet teknike të projektimit. Liftech ka personelin dhe infrastrukturën për të zbatuar projekte në mënyrë efikase në instalimin e ashensoreve. Për më tepër, Liftech ka zhvilluar mekanizma administrative në mbikëqyrjen dhe kontrollin e projektit dhe instalimit, të cilat sigurojnë që kërkesat teknike të projektit të jenë plotësuar. Përveç kësaj Liftech siguron që materialet dhe pajisjet që do të përdoren për projektin e instalimit të ashensorëve janë brenda kërkesave teknike të projektit dhe çertifikimeve të nevojshme të cilësisë. -Ndërtime të veçanta. Ka raste kur teknologjia ashensor know-how, së Liftech, mund të përdoret në aplikime të veçanta, si për shembull në ekspozita tregtare apo në industri. Liftech ka përvojë të veçantë në zbatimin e këtyre llojeve të projekteve.

Shërbime

Ashensore klasik
Ashensore klasik
Ashensore me kabine xhami
Ashensore me kabine xhami
Ashensore me veshje druri
Ashensore me veshje druri
Ashensore me veshje xhami
Ashensore me veshje xhami
Ashensore per automjete
Ashensore per automjete
Ashensore per kapacitete te larta
Ashensore per kapacitete te larta
Ashensore per mallra
Ashensore per mallra
Dyer ashensori me palosje
Dyer ashensori me palosje
Mirembajtje ashensoresh
Mirembajtje ashensoresh
Projektime per ashensore
Projektime per ashensore
Motorr ashensori
Motorr ashensori
Ashensore per spitale
Ashensore per spitale
Ashensor xhami panoramik
Ashensor xhami panoramik
Ashensor per qendra banimi
Ashensor per qendra banimi
Ashensor per hotele
Ashensor per hotele

Historiku

Kompania Liftech Ashensore shpk operon në tregun Shqipëtar që në vitin 2006 me aktivitetet e saj import, montim e mirëmbajtje ashensorësh. Ndër vite Liftech ka qënë në shërbim të klientëve me produkte cilësore, instalim dhe mirëmbajtje të vazhdueshme të ashensoreve. Kompania ka një përvojë të vecantë në zbatimin e projekteve të vecanta me anë të teknologjisë më të fundit dhe falë një stafi të kualifikuar dhe profesional.

Punë të kryeraFakulteti i Inxhinierise se Ndertimit
Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit
Hotel Class
Hotel Class
Piramida Nikol Roal
Piramida Nikol Roal
Qendra e argetimit BLUR
Qendra e argetimit BLUR
Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza
Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza
Ura e Tabakeve(Kevin Construction)
Ura e Tabakeve(Kevin Construction)

Video