Secondary Adv

Isoteck Albania

Adresa:Autostrada Tirane-Durres, Vore-Tirane,Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Isoteck Albania shpk është prodhuese e paneleve sandwich të aluminit si dhe perpunim llamarine. Falë klientëve dhe angazhimit të vazhdueshëm në punën tonë, synojmë të identifikohemi si standardi i referencës për panelete aluminit dhe të plastikës.