Secondary Adv

K.Turja shpk

Adresa:Autostrada Vorë - Fushë Krujë km 8, pranë Urës së Gjolës, Fushe Kruje, Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

K.Turja shpk ka nje eksperiencë mbi 10 vjeçare, është e specializuar në prodhimin dhe shtrimin e pllakave prej betoni. Fabrika që disponojmë ne për prodhimin e pllakave të betonit është e teknologjisë gjermane dhe përmbush të gjitha standartet europiane në ndërtim. Ne kemi aftësi dhe kapacitet ti kryejmë të gjitha punimet, që nga gërmimi, trajtimi i nënshtresave e bazamentit, kanalizimet e shtrimin me pllaka, të gjitha në kohë rekord.