Secondary Adv

Iliri

Adresa:Unaza e re, prane fabrikes se miellit, Tirane, Albania

 

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Tenda Iliri ushtron aktivitetin prej disa vitesh me nje eksperience te gjate ne ndertimin dhe montimin e tendave te diellit. Firma realizon tenda dielli me garanci 9-8-10 v jet, tenda druri, perde veneciane, vertikale, roler, grila alumini, persiane, porta fizarmonike,etj.