Secondary Adv

Termo Mont

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Termo Mont shpk është krijuar sipas Aktit të Themelimit dhe statutit të saj, regjistruar si person juridik me vendim Gjykate Nr.17299 datë 26.05.1997, me Kod Fiskal 3706894 dhe NIPT J72015003E. Aktualisht pjesë e Degës së Tatimpaguesave të Medhenj.Ne kompanine Termo-Mont punojne specialist me pervoje , nje pjese e te cileve vijne nga ish ndermarja e montimeve industriale, veçanerisht saldatoret e patentuar qe kane punuar ne objekte te veshtirsise se larte.

Çfarë ofron

Kompania Termo Mont ka si objekt veprimtarie: Sipërmarrje me çelesa në dorë për instalimin e sistemeve ku përfshihen të gjitha pajisjet: Ngrohje, Ftohje, Ventilim-Kondicionim; Hidro Sanitare, Shkarkime të jashtme dhe të brendeshme; Mbrojtje nga Zjarri;Ujësjelles të jashtëm dhe të brendshem përfshirë stacionet e pompimit; Furnizimi me gaze mjeksore në spitalet si: oksigjen, aspirim mjeksor (vakum), ajer mjeksor i komprimuar dhe gazra anestezik Konstruksione metalike të thjeshta dhe të përbëra si: Kapanone, Mbulesa, shkallë.

Sisteme kondicionimi, sisteme hidraulike, sisteme aspirimi dhe sisteme të mbrojtjes nga zjarri (Rikonstruksion i godinës KESH, tek shkolla Vasil Shanto)

Sisteme ngrohje, sisteme hidraulike dhe mbrojtje nga zjarri (Rikonstruksion i shkollës së Baletit) (shkolla Dhora Leka, shkolla e Agrobiznesit, Golem, Kavajë,

shkolla Sabaudin Gabrani).

Sisteme hidraulike të brendshme dhe të jashtme, konstruksione metalike. (Kompleksi turistik Dardania në Talë, Lezhë). 

Sisteme ngrohje ftohje, kondicionim, aspirim dhe sisteme të gazeve mjekësore. (Spitali neureologjik).

Sisteme ngrohje ftohje, kondicionim, aspirim. (Radio Shkodra Building).

Sisteme ngrohje, ventilim, kapanon me konstruksion metalik dhe furnizim me ujë. (Reparti i ndërhyrjes së shpejtë (RENEA) në Yzberisht).

Shërbime

Furnizim me gaze mjeksore
Furnizim me gaze mjeksore
Hidrosanitare
Hidrosanitare
Instalim sistem ngrohje ftohje nen dysheme
Instalim sistem ngrohje ftohje nen dysheme
Instalime sisteme kondicionimi
Instalime sisteme kondicionimi
Instalime sisteme ventilimi
Instalime sisteme ventilimi
Instalime tubacionesh
Instalime tubacionesh
Konstruksione metalike
Konstruksione metalike
Mbulesa per konstruksione metalike
Mbulesa per konstruksione metalike
Sisteme ftohje
Sisteme ftohje
Sisteme Mbrojtje nga Zjarri
Sisteme Mbrojtje nga Zjarri
Sisteme Ngrohje
Sisteme Ngrohje
Sisteme Ventilim Kondicionim
Sisteme Ventilim Kondicionim
Stacione pompimi
Stacione pompimi
Ujesjelles te Brendshem
Ujesjelles te Brendshem
Ujesjelles te Jashtem
Ujesjelles te Jashtem
Furnizim me gaze mjeksore
Furnizim me gaze mjeksore
Instalim sistemesh aspirimi
Instalim sistemesh aspirimi
Mbulesa metalike
Mbulesa metalike
Montim pajisjesh hidrosanitare
Montim pajisjesh hidrosanitare
Shkalle metalike
Shkalle metalike
Instalim Hidrosanitaresh
Instalim Hidrosanitaresh
Ngrohje qendrore me Nafte
Ngrohje qendrore me Nafte
Ngrohje qendrore me pelet
Ngrohje qendrore me pelet
Konstruksione metalike per Kapanone
Konstruksione metalike per Kapanone
Kolektore per sistem ngrohje nen dysheme
Kolektore per sistem ngrohje nen dysheme

Punë të kryera

Spitali Francez QSUT
Spitali Francez QSUT
Spitali Elbasan
Spitali Elbasan
Spitali Neurologjise
Spitali Neurologjise
Sherbimi Universitar i Neurokirurgjise
Sherbimi Universitar i Neurokirurgjise
Shkolla e informatikes Shkoder
Shkolla e informatikes Shkoder
Marteniteti Koco Gliozheni
Marteniteti Koco Gliozheni
Shkolla e Baletit, Instalimi i Sistemit te Kondicionim-Ventilimit
Shkolla e Baletit, Instalimi i Sistemit te Kondicionim-Ventilimit
Kompleksi Turistik Dardania, Tale Lezhe
Kompleksi Turistik Dardania, Tale Lezhe
Projektim, Plan i pergjithshem i kompleksit te vilave
Projektim, Plan i pergjithshem i kompleksit te vilave
Shkolla Sabaudin Gabrani  sisteme ngrohje, sisteme hidraulike dhe mbrojtje nga zjarri.
Shkolla Sabaudin Gabrani sisteme ngrohje, sisteme hidraulike dhe mbrojtje nga zjarri.
Shkolla e Agrobiznesit, Golem, Kavaje. sisteme ngrohje, sisteme hidraulike dhe mbrojtje nga zjarri
Shkolla e Agrobiznesit, Golem, Kavaje. sisteme ngrohje, sisteme hidraulike dhe mbrojtje nga zjarri
Shkolla Dhora Leka, ne fushen e Aviacionit, sisteme ngrohje, sisteme hidraulike dhe mbrojtje nga zjarri
Shkolla Dhora Leka, ne fushen e Aviacionit, sisteme ngrohje, sisteme hidraulike dhe mbrojtje nga zjarri
Rikonstruksion i shkolles se Baletit. Sisteme kondicionimi, sisteme hidraulike, sisteme aspirimi
Rikonstruksion i shkolles se Baletit. Sisteme kondicionimi, sisteme hidraulike, sisteme aspirimi
Radio Shkodra Building sisteme ngrohje ftohje, kondicionim, aspirim
Radio Shkodra Building sisteme ngrohje ftohje, kondicionim, aspirim