Secondary Adv

Guardian Glass S.A

Adresa:Zone Industrielle Wolser, L-3452 Dudelange Grande-Duche de Luxembourg, Luxembourg

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Guardian Glass S.A është një kompani globale dhe udhëheqëse në prodhimin e xhamit. Guardian është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të produkteve të fabrikuara nga xhami. Kompania prodhon dhe furnizon po ashtu edhe industrinë e automobilave me një shumëllojshmëri produktesh. Guardian luan një rol të rëndësishëm në sektorin e materialeve të ndërtimit, si prodhuesi më i madh i materialeve izoluese me xham, konkretisht lesh xhami, dhe gjatë rrugës u bë prodhuesi më i madh në botë për pasqyra. Të bësh patneritet me Guardian Glass S.A do të thotë të zgjerosh mundësitë për projektin tuaj.

Kompania mund t’ju ndihmojë duke ju bërë më të fortë, më të zgjuar dhe më të mirët në treg.  Me seli në Auburn Hills, Michigan të SHBA, Guardian është një kompani globale me  aftësitë për t’ju shërbyer kudo që ju jeni. Kompania ka të punësuar më shumë se 18.000 njerëz në më shumë se 25 vende, në pesë kontinente, dhe i vlerëson ata mbi çdo gjë tjetër. Struktura e menaxhimit është projektuar posaçërisht për të inkurajuar individët që të rritën në karrierë. Guardian punon shumë për të krijuar një mjedis kreativ me në fokus kryesor risitë, cilësinë dhe rezultatet pozitive për cdo klient.

Çfarë ofron

Kompania Guardian është prodhuesi kryesor i xhamit në cdo vend të botës. Guardian prodhon xham për : 

•    Industrinë komerciale (Guardian SunGuard, xhama të avancuara arkitektonike)
•    Ambiente banimi (Guardian ClimaGuard).
•    Hapësira të brendshme (Guardian InGlass, Guardian ShowerGuard, DiamondGuard).
•    Industrinë automobile.
•    Segmente të industrisë së xhamave energjikë / diellore (Guardian EcoGuard).  Produktet përfshijnë xhama fasadash të veshur me një vlerë të shtuar, të tillë si xhama të temperuar, xhama me rrezatim të ulet, xhama pasqyre, xhama diellore , xhama izolues si dhe xhama reflektues për një gamë të gjerë projektesh në ndërtim.

Shërbime

Xhama solare me performance te larte
Xhama solare me performance te larte
Xhama per shtepi
Xhama per shtepi
Xhama laminat
Xhama laminat
Xhama energjik Low-E
Xhama energjik Low-E
Xhama dekorative per brenda dhe jashte
Xhama dekorative per brenda dhe jashte
Xhama per kangjella
Xhama per kangjella
Pllake xhami dekorative InGlass Interior Decokristal
Pllake xhami dekorative InGlass Interior Decokristal
Xham per banjo InGlass Interior Showerguard
Xham per banjo InGlass Interior Showerguard
Xham per veshje tualeti InGlass Interior SatinDeco
Xham per veshje tualeti InGlass Interior SatinDeco
Xham per ambjente te brendshme InGlass Interior LamiGlass
Xham per ambjente te brendshme InGlass Interior LamiGlass
Xhama pasqyre InGlass Interior MinorGlass
Xhama pasqyre InGlass Interior MinorGlass
Xham per syze InGlass Interior Clarity
Xham per syze InGlass Interior Clarity
Xham per ndarje zyrash InGlass Interior UltraClear
Xham per ndarje zyrash InGlass Interior UltraClear
Xham arkitektonik SunGuard Architectural High Performance
Xham arkitektonik SunGuard Architectural High Performance
Xham per fasada super natyral SunGuard Architectural Superneutral
Xham per fasada super natyral SunGuard Architectural Superneutral
Xham per fasada me performance te larte SunGuard Architectural Extra Selective
Xham per fasada me performance te larte SunGuard Architectural Extra Selective
Xham per fasada  me qendrueshmeri te larte SunGuard Architectural High Durable
Xham per fasada me qendrueshmeri te larte SunGuard Architectural High Durable

Katalogu

Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A

Historiku

Guardian filloi në 1932 si prodhues i xhamave te automjeteve. Sot, Guardian Industries Corp është një kompani prodhuese globale me seli në Auburn Hills, Michigan të SHBA-së, me synim kryesor, produktet e fabrikuara të xhamit, xhama izolues dhe materiale të tjera ndërtimi për tregjet komerciale, banimi dhe automobila. Në 1970, u hap fabrika e parë e prodhimit në Carleton, Michigan, dhe filloi prodhimi i xhamit për fasada. Në atë kohë, Guardian ishte kompania e parë që hyri në industrinë e prodhimit të xhamit në SHBA për 50 vjet. Sot, kompania ka 28 linja prodhimi dhe 13 impiante fabrikimi për xhamin nëpër botë. Në vitin 1998, Guardian fitoi cmimin si ndërtuesi i Amerikës (BMA), dhe në 2000, kompania bleu Cameron Ashley Products për ndërtim (tani Guardian Building Products Distribution ).  Këto zhvillime i dhanë Guardian një prani dhe rritje të fortë në biznesin e materialeve të ndërtimit dhe shpërndarje në të gjithë Amerikën e Veriut.

Në fillim të shekullit 21, Guardian hyri në një periudhë inovacioni të shpejtë duke u dhënë produkteve një vlerë të shtuar.  Në 2000, u hap Science & Technology Center në Carleton, Michigan. Ky laborator kërkimi u bë një hallkë kyce për kompaninë duke zgjeruar gamën e produkteve edhe për objekte banimi, hapësira të brendshme, xhama diellore, elektronikë dhe në industrinë e automobilave.  Në vitin 2008,  Guardian ka blerë Siegel-Robert Automotive, e cila përfundimisht çoi në formimin e SRG Global, një nga furnizuesit më të mëdhenj në botë të xhamave për makina.  Sot produktet dhe sistemet Guardian rrisin performancën dhe vlerën e automjetit tuaj, shtëpisë dhe projekteve të ndërtimit në të gjithë botën.  Guardian është i gatshëm që të përmbushë të gjitha sfidat në dekadat e ardhshme. Është koha e duhur për t’u bërë partner me Guardian!

Punë të kryera

Akado TELECOM
Akado TELECOM
Aquapark Moscow
Aquapark Moscow
Auvergne Habitat
Auvergne Habitat
Berlin Hauptbahn
Berlin Hauptbahn
Dzielnica
Dzielnica
Ramboll office Copenhagen
Ramboll office Copenhagen
_Adabuku City Bodrum
_Adabuku City Bodrum
Fasada xhami per objekte rezidenciale
Fasada xhami per objekte rezidenciale
Fasada dekorative
Fasada dekorative

Partnere

guardian-1guardian-2guardian-3guardian-4guardian-5guardian-6guardian-7guardian-8guardian-9guardian-92guardian-94vakefiglassagrobutrinti

Video

video

video