Secondary Adv

Skela Martini

Adresa:Kamez , Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Skela Martini u themelua në vitin 2005. Eksperienca jonë  shumë  vjeçare në Greqi dhe Itali ka bërë, që kompania jonë të mundësoj një shërbim profesional në menyrën e organizimit të punës sipas kërkesës së klientit, duke na berë ne dominant në tregun shqipëtarë. Prej shumë vitesh Kompania Skela Martini operon me shërbime skelerie, prodhim, montim, qera dhe transport të skelave. Një nga pjesët më të rëndësishme të Kompanisë Skela Martini është reparti i prodhimit, i cili është ndër me bashkëkohorët me teknologjinë e fundit në prodhimin dhe riparimin e skelave, duke na çuar një hap përpara kompanive të tjera. Skela Martini është kompania ku ju do të gjeni sigurinë, korrektësinë dhe shërbim të çertifikuar me standarte Europiane.

Çfarë ofron

Kompania Skela Martini është lider në treg në fushën e prodhimit dhe shërbimit me skeleri duke i ofruar klientit standartin Gjerman në cilësi dhe në shërbim.
•    Prodhim skelash
•    Montim skelash
•    Skela me qera
•    Transport skelash
•    Lyerje, patinim, finitura
•    Skela per fasada te jashtme
•    Skela per lyerje te brendshme
•    Skela me armature
•    Tuba dhe bashkues per montimin e skelave, etj.

Shërbime

Skela me qera
Skela me qera
Skela me qera te te gjitha llojeve
Skela me qera te te gjitha llojeve
Prodhim skelash
Prodhim skelash
Montim skelash
Montim skelash
Transport skelash
Transport skelash
Shkalle per skeleri
Shkalle per skeleri
Skela ndertimi pallatesh
Skela ndertimi pallatesh
Skela per veshje te jashtme
Skela per veshje te jashtme
Skela per ndertim
Skela per ndertim
Skela per lartesi te medha
Skela per lartesi te medha

Punë të kryera

Skela Martini1429011395
Skela Martini1429011404
Skela Martini1429011411
Skela Martini1429011418
Skela Martini1429011424
Skela Martini1429011433
Skela Martini1429011439
Skela Martini1429011447
Skela Martini1429011931
Skela Martini1450789673
Skela Martini1450789688
Skela Martini1450789703
Skela Martini1450789718
Skela Martini1450789737
Skela Martini1450789751
Skela Martini1466584894
Skela Martini1466584912
Skela Martini1466584929

Partnere

CetaEkroIsavalLayher