Secondary Adv

STEKO

Adresa:Rruga e Barrikadave, tek Ish Kinema 17 Nentori, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Steko shpk operon në tregun Shqipëtar që nga viti 2005. Kompania ka si aktivitet kryesor tregtimin e lëndëve të para, pajisje për makineri, printera industrialë, etj. Steko ndërton edhe shtepi sipas të gjitha parametrave dhe kërkesave të klientëve.
Tashmë endrrat e gjithkujt për një shtëpi, mund të bëhen realitet më lehtë. Steko Homes ofron shtëpi të ndërtuara sipas një sistemi inovativ dhe me kosto të ulët, tani shtëpia juaj mund të ndërtohet pranë ambjenteve tona dhe më pas të transportohet me një kamion ku të dëshironi.
Sistemi Steko
· Ul ndjeshëm kostot e ngrohjes dhe ftohjes
· Çati druri dhe izolim me polisterol.
· E shpejtë për t’u ndërtuar.
· Ekonomike në kohë dhe para.
· Cilësi e lartë ndërtimi
· Mundësi përshtatje në hapësirë m2 dhe dizajn inovativ.
Ofron fleksibilitet maksimal  dhe krijon mundësi që arkitektët dhe ndërtuesit të shprehin kreativitetin e tyre deri në skajet më të largëta të fantazisë sepse cdo shtëpi Steko mund të përshtatet dhe ndërtohet me një dizajn 100% unik.

Çfarë ofron

Kompania  Steko shpk ofron lëndë të para për ndërtim dhe realizon punime në fushat e mëposhtme:
•    Konstruksione metalike të të gjitha llojeve, me punime cilësore dhe siguri maksimale.
•    Kapanone industriale, metalike me punime cilësore.
•    Ashensore industriale të të gjitha parametrat, sipas kërkesave të klientëve.
•    Transportues te madhesive te ndryshme.
•    Ndricues LED: Ndricuesit arkitektonike LED sjellin një kursim 70-90% të energjisë elektrike. Bërthama e ndricuesve LED është prodhim i kompanisë amerikane CREE ndërsa softëare është nga kompania amerikane ARROW.
•    Shërbime të tjera: Shtypshkrime, Aromatizues, Flash Dent, etj.

Shërbime

Ashensore industriale
Ashensore industriale
Konstruksione metalike
Konstruksione metalike
Printer industrial
Printer industrial
Transportues te madhesive te ndryshme
Transportues te madhesive te ndryshme
Projektim dhe ndertim Vila te levizshme
Projektim dhe ndertim Vila te levizshme
Ndricuesit arkitektonike LED
Ndricuesit arkitektonike LED
Ndricues LED CREE
Ndricues LED CREE
Konstruksione metalike per banesa te transportueshme
Konstruksione metalike per banesa te transportueshme
Kapanone metalike
Kapanone metalike
Kapanone Industriale
Kapanone Industriale
Shkrime ne xham,printime ne xham
Shkrime ne xham,printime ne xham
Shkrim ne plastike
Shkrim ne plastike
Printime te ndryshme cilesore
Printime te ndryshme cilesore
Printime ne plastike
Printime ne plastike
Printime ne leter
Printime ne leter
Printim Spot UV
Printim Spot UV
Printime me element sigurie
Printime me element sigurie
Ndertim shtepi e levizshme
Ndertim shtepi e levizshme
Konstruksione metalike per vila
Konstruksione metalike per vila
Kangjella rrethuese
Kangjella rrethuese

Katalogu

Katalog STEKO

Punë të kryera

STEKO1498828753
STEKO1498828776
STEKO1498828784
STEKO1498828794
STEKO1498828800
STEKO1498828809