Secondary Adv

Jolaos Construction

Adresa: Rruga “Sulejman Delvina”, prane Stadiumit Selman Stermasi, Tirana - Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Jolaos Construction shpk operon në tregun vendas prej 8 vitesh me aktivitet kryesor rikonstruksionin e godinave, projektim dhe arredim te brendshem, rikostruksione apartamentesh, punime kartonxhes, patinime dhe lyerje ambjentesh, hidroizolime, lyerje epoxidesh, sisteme termike dhe akustike ,etj. Produktet e përdorura nga firma janë 100 përqind Gjermane dhe Italiane. Objektivi kryesor i Jolaos Construction është kryerja e punimeve me cilësi të lartë. Qëllimi i firmës në zbatimin e një projekti është, sigurimi i cilësisë së lartë të punimeve dhe përfundimi i tyre në kohën e kërkuar nga klientët. Stafi drejtues teknik i kompanisë përbehët nga njerëz shumë të kualifikuar, të specializuar në zbatimin e të gjitha llojeve të punimeve në fushën e ndërtimit.

Çfarë ofron

Jolaos Construction shpk realizon punime të të gjitha llojeve me produkte 100 perqind Gjermane dhe Italiane. Sot suksesi bazohet mbi zgjidhjet komplete që ndërthurin aspektet teknike dhe ekonomike, mbi sistemet dhe rrjetet, mbi kushtet e ndryshme të ndërtimin që duhen marrë në konsideratë, ndaj përmiresoni jetën tuaj!
•    Arredime te brendshme   
•    Cati per godina industriale   
•    Hidroizolime godinash   
•    Izolime akustike dhe termike   
•    Luicidime dyshemesh          
•    Lyerje dhe suvatime   
•    Ndertime vilash
•    Patinime muresh   
•    Punime dhe shtrime pllakash   
•    Punime gipsi
•    Punime hidraulike   
•    Punime mur guri   
•    Punime verandash druri   
•    Restaurime godinash industriale
•    Rikonstruksion catish
•    Shrime dyshemesh me mermer, pllake, parket,etj.
•    Shtrime me resine   
•    Shtrime parketi

Shërbime

Patinime muresh
Patinime muresh
Ndertime Vilash banimi
Ndertime Vilash banimi
Lyerje dhe suvatime
Lyerje dhe suvatime
Restaurime godinash industriale
Restaurime godinash industriale
Rikonstruksion total
Rikonstruksion total
Rikonstruksion godinash industriale
Rikonstruksion godinash industriale
Rikonstuksione godinash biznesi
Rikonstuksione godinash biznesi
Punime verandash me dru
Punime verandash me dru
Catia per godina industriale
Catia per godina industriale
Luicidime dyshemesh mermeri
Luicidime dyshemesh mermeri
Shtrime me Epoxide
Shtrime me Epoxide
Shtrime dyshemesh me mermer, pllake, parket
Shtrime dyshemesh me mermer, pllake, parket
Izolime akustike dhe termike
Izolime akustike dhe termike
Hidroizolime godinash
Hidroizolime godinash
Punime hidraulike
Punime hidraulike
Punime dhe shtrime pllakash
Punime dhe shtrime pllakash
Shtrime parketi
Shtrime parketi
Shtrim dyshemeje me resine
Shtrim dyshemeje me resine
Punime mure guri
Punime mure guri
Punime gipsi
Punime gipsi
Lyerje dhe patinime
Lyerje dhe patinime
Korniza gipsi per hyrje
Korniza gipsi per hyrje
Dekore gipsi per oxhaqe
Dekore gipsi per oxhaqe
Veshje me tulle dekorative
Veshje me tulle dekorative
Stuko Veneciane
Stuko Veneciane
Dysheme epoxide
Dysheme epoxide
Interior Design
Interior Design
Ndertime civile
Ndertime civile
Ndertime pallatesh
Ndertime pallatesh
Projektime
Projektime
Punime dekorative per mure te brendshme
Punime dekorative per mure te brendshme
Punime gipsi dhe lyerje
Punime gipsi dhe lyerje
Rikonstruksion Apartamentesh
Rikonstruksion Apartamentesh
Termoizolim i nderteses
Termoizolim i nderteses
Termoizolime
Termoizolime

Historiku

Jolaos Shpk është krijuar në vitin 2007 dhe është ristrukturuar në Jolaos Construction shpk. Aktiviteti konsiston në rikonstruksione godinash, projektim dhe arredim të brendshem dhe një shumëllojshmëri të gjërë aktivitetesh sipas kërkesave të klientëve.  Por shumë shpejt nisur edhe nga nevojat e tregut për zhvillim, mori hov dhe e shtriu aktivitetin e saj edhe më gjërë. Përgjatë viteve kompania ka realizuar një sërë punimesh në bashkëpunim me firma prestigjoze. Jolaos Construction shpk ka realizuar punime tek Ring Center, qendra me e re tregtare në Tiranë, restaurime  të shtëpive – monumente kulturore dhe një sërë punimesh të tjera cilësore.  Jolaos Shpk është angazhuar të kënaqë klientët duke ju siguruar shërbime cilësore, të cilat garantojnë plotësimin e kërkesave për siguri, shpejtësi, cilësi dhe kosto efektive në fushën e biznesit të ndërtimit.

Punë të kryera

Jolaos Construction1439810848
Jolaos Construction1439810862
Jolaos Construction1439810870
Jolaos Construction1439810893
Jolaos Construction1439810901
Jolaos Construction1439810911
Jolaos Construction1439971856
Jolaos Construction1439971904
Jolaos Construction1439971918
Jolaos Construction1439971932
Jolaos Construction1461142227
Jolaos Construction1461142259
Jolaos Construction1461142278
Jolaos Construction1461142295
Jolaos Construction1461142317

Video

 

Shtrim epoxidi per magazina dhe dyqane

Posted by Jolaos Construction on Sunday, April 14, 2013
 
2013-04-14 9:01.MD

Shtrim epoxidi Dyqan

Posted by Jolaos Construction on Sunday, April 14, 2013
 

LETER MURALE

Posted by Jolaos Construction on Sunday, April 14, 2013