Secondary Adv

MaxBrand

Adresa: Rruga Teodor Keko, Prane Karburant Kastrati, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Maxbrand vjen prezent si prodhues dhe distributor i veshjeve ne tregun shqiptar dhe me gjere duke ofrua prodhime si: Bluza polo, kemisha, veshje pune per: Spitale, Shkolla, Klinika, Fondacione, OJF, Bare, Retorante, veshje profesionale personeli etj.

Çfarë ofron

Maxbrand ofron nje game te gjere prodhimesh ne industrine e veshjeve te personalizuara dhe masive duke plotesuar cdo nevoje te klienteve tane aktual dhe atyre potencial. Maxbrand ofron nje   Polo, bluza, kemisha, perparese pune, veshje profesionale pune, veshje te personalizuara, veshje me logo, veshje per spitale, veshje per kamarier, veshje masive etj.

Shërbime

Uniforma  per pune
Uniforma per pune
Uniforma per polici private
Uniforma per polici private
Veshje per karburante
Veshje per karburante
Veshje per polici private
Veshje per polici private
Uniforma per spitale
Uniforma per spitale
Uniforma per shkolla
Uniforma per shkolla
Rroba per staf pune
Rroba per staf pune
Uniforme per shkolla
Uniforme per shkolla
Uniforme per staf pune
Uniforme per staf pune
Uniforme pune per staf
Uniforme pune per staf
Uniforma pune me porosi
Uniforma pune me porosi
Veshje me logo
Veshje me logo
Veshje per fondacione
Veshje per fondacione
Veshje per kamarier
Veshje per kamarier
Veshje per klinika
Veshje per klinika
Veshje per shkolla
Veshje per shkolla
Veshje per staf pune
Veshje per staf pune
Veshje pune me logo biznesi
Veshje pune me logo biznesi
Veshje te personalizuara
Veshje te personalizuara
Uniforma personeli
Uniforma personeli
Prodhim veshjesh me shumice
Prodhim veshjesh me shumice
Prodhime veshjesh dhe konfeksone
Prodhime veshjesh dhe konfeksone
Tregtim veshjesh me shumice
Tregtim veshjesh me shumice
Uniforma pune per ndertim
Uniforma pune per ndertim
Prodhues veshjesh me shumice
Prodhues veshjesh me shumice
Stampime ne veshje
Stampime ne veshje
Printime ne veshje, Class by Alketa Vejsiu
Printime ne veshje, Class by Alketa Vejsiu
Stampime bluzash
Stampime bluzash
Printime ne tekstile
Printime ne tekstile
Printime ne bluza
Printime ne bluza

Partnere

Birra TiranaFondacioni ARSISharli-kafetransform