Secondary Adv

Abitat Group

Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati Korça, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise





+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Abitat Group lind si nje ndërmarrje totalisht italiane. Ishte një ide dhe vendimmarrje e Dierres spa Itali, për krijimin në Shqipëri të një ndërmarrje 100 % italiane, 100% markë  Dierre, 100% “monomarchio”. Fillon me krijimin e saj, në vitin 2010 me Administrator dhe ortak të vetëm Z. Genti Bedalli.

Çfarë ofron

Produktet janë totalisht italiane, me çmime fabrike, personeli ynë është i trajnuar pranë “casa madre”, Dierre, Torino. Trajnimet janë periodike dhe me çertifikatat përkatëse jemi në vendin e parë për asistencën dhe njohuritë që disponojmë, në lidhje me produktet modern që propozohen nga zhvillimi industrial i fushës në të cilën operojmë.

Shërbime

Dyer te brendshme druri
Dyer te brendshme druri
Dyer te brendshme Italiane Dierre
Dyer te brendshme Italiane Dierre
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara Dierre
Dyer te blinduara Dierre
Dyer te jashtme Dierre
Dyer te jashtme Dierre
Dyer te blinduara Italiane Dierre
Dyer te blinduara Italiane Dierre
Brava dhe Celesa Dierre
Brava dhe Celesa Dierre
Kasaforta Dierre
Kasaforta Dierre
Dyer Dierre ne Tirane
Dyer Dierre ne Tirane
Distributor i Dierre per Shqiperine
Distributor i Dierre per Shqiperine

Katalogu

Katalog Abitat Group

Partnere

Video