Secondary Adv

Andi Aluplast

Adresa: Rruga e Komuna e Parisit, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Andi Aluplast shpk eshte nje kompani qe operon ne regun shqiptar dhe ate nderkombetar qe prej vitit 1996. Fokus i kompanise eshte Fasada e Ventiluar e cila eshte nje nga fasadat termike me te mira ne tregun nderkombetar. Fale bashkepunimit me kompanite me te mira Andi Aluplast ju ofron cilesi maksimale ne Punime alumini, plastike, fasada xhami termike, alucobond, Fasada te ventiluara etj.

Çfarë ofron

Andi Aluplast ofron:
-Grila plastike, Grila Alumini, Grila Veneciane, Grila Persiane.
-Punime alumini per dyer, dritare, fasada etj.
-Punime xhami per dyer, dritare, fasada etj.
-Punime plastike per dyer, dritare, fasada etj.
-Fasada xhami
-Fasada xhami termike
-Punime alukobond (kompozite alumini)
-Fasada te ventiluara me pllake
-Fasada te vazhduara
-Fasade xhami strukturale
-Fasade xhami 1/2 strukturale
-Punime ne etalbond

Shërbime

Fasada te ventiluara me pllake
Fasada te ventiluara me pllake
Fasada me etalbond
Fasada me etalbond
Fasada me alucobond
Fasada me alucobond
Punime fasade e jashtme
Punime fasade e jashtme
Fasada xhami termike
Fasada xhami termike
Punime dritare plastike
Punime dritare plastike
Punime alumini per dyer
Punime alumini per dyer
Punime alumini per dritare
Punime alumini per dritare
Grila me motorr, grila me litar
Grila me motorr, grila me litar
Dyer Dritare alumini te te gjitha llojeve
Dyer Dritare alumini te te gjitha llojeve
Xhama termik
Xhama termik
Xhama termik per dritare
Xhama termik per dritare
Punime alucobondi
Punime alucobondi
Fasada panoramike ashensori
Fasada panoramike ashensori
Dritare alumini Everest
Dritare alumini Everest

Punë të kryera

Andi Aluplast1489676165
Andi Aluplast1505392977
Andi Aluplast1505392986
Andi Aluplast1505392994

Partnere

favemancfrontek

Video