Secondary Adv

Design Studio 02

Design Studio 02 Shfaq kontaktet

Adresa: Rruga " Milto Sotir Gura " , Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Design Studio 02 ne bashkepunim me Faraone S.r.l , lind si nje nevoje per te revolucionarizuar botene arkitektures moderne transparente duke perdorur materiale ekologjike dhe te riciklueshme , si alumini , inoksi  dhe xhami  te cilat te kombinuara se bashku  japin mundesine e krijimit te strukturave  moderne , cilesore  dhe te sigurta . Faraone S.r.l eshte lider ne tregun Italian  dhe ate boteror  duke qene gjithmone   e informuar per normativat teknike Europiane me te fundit dhe duke projektuar produkte te cilat jane ne perputhje me keto normativa , kjo vjen si rezultat  i studimeve  te kryera nga nje staf i kualifikuar si dhe testeve te shumta ne laboratorin modern qe Faraone s.r.l disponon . Cdo produkt perpara se te hidhet ne treg testohet  dhe certifikohet , kjo ben qe produktet tona te jene zgjedhja e pare e arkitekteve , inxhinereve  dhe studiove te projektimit . Inovacioni i vazhdueshem ka bere qe  te jemi nje pike referimi per cdo profesionist qe kerkon cilesi , siguri dhe garanci  per projektet dhe sifidat e arkitektures moderne  transparente.

Çfarë ofron

Design Studio 02  dhe Faraone S.r.l ofrojne nje game shume te gjere sherbimesh si:

-Konsulence paraprake  ne percaktimin e produktit me te pershtatshem per nje projekt te caktuar.
-Projektim te strukturave prej alumini , inoksi dhe xhami duke respektuar normativat europiane ne fuqi.
-Zbatim te projekteve  duke siguruar nje montim korrekt  ne perputhje me skedat e detajuara  te perpunuara gjate fazez se projektimit  ekzekutiv te porosise.
-Informacion ne lidhje me mirembajtjen minimale te ketyre produkteve .


Ofrojme nje sere produktesh si:
Fasada xhami te vaxhduara dhe pikesore, mure ndarese te brendshme , parapete ( kangjella ) alumini , inoksi dhe xhami , streha te ndryshme , dyer te brendshme xhami  , dyer rreshqitese , kabina dushi , shkalle te brendshme alumini dhe inoksi .
Te gjitha produktet tona jane te certifikuara dhe ne perputhje me normativat europiane.
Ofrojme dhe mundesine e testimit te produkteve tona ne kantier sipas kerkesave te projektuesve.
Parapetet e xhamit  te serise "Ninfa" te Faraone S.r.l  kane nje rezistence  nga 200 - 700 kg/ml  duke permbushur  kerkesat me rigoroze te projektuesve   dhe ne rastet e projekteve publike  ku kerkohet nje siguri dhe garanci me shume per shkak te grumbullimit te njerezve ne vende si teatre , stadiume , qendra tregtare  etj.

Design Studio 02 & Faraone S.r.l  - Arkitektura  transparente per ambjentet tuaja

Shërbime

Kabina dushi inoxi
Kabina dushi inoxi
Fasada  xhami - pikesore
Fasada xhami - pikesore
Dyer scorrevole- rreshqitese
Dyer scorrevole- rreshqitese
Doreza dyersh
Doreza dyersh
Arredim Urban
Arredim Urban
Shkalle te brendshme xhami
Shkalle te brendshme xhami
Shkalle te brendshme inoxi
Shkalle te brendshme inoxi
Shkalle te brendshme alumini
Shkalle te brendshme alumini
Streha xhami
Streha xhami
Streha inoxi
Streha inoxi
Streha alumini
Streha alumini
Sisteme ndarese te brendshme
Sisteme ndarese te brendshme
Porta inoxi
Porta inoxi
Parapete - kangjella  xhami
Parapete - kangjella xhami
Parapete - kangjella  inoxi
Parapete - kangjella inoxi
Parapete - kangjella  alumini
Parapete - kangjella alumini
Maxi-streha
Maxi-streha

Historiku

Design Studio 02 operon ne tregun shqiptar prej vitit 2015  duke ofruar sherbime konsulence , projektimi dhe zbatimi te nje game te gjere produktesh pjese te arkitektures moderne transparente. Faraone S.r.l  ka mbi 40 vjet eksperience ne kete fushe , e themeluar ne vitin 1969 ne Itali ka konsoliduar emrin
e saj ne tregun Italian dhe ate boteror  si nje lider ne arkitekturen transparente  ne saje te inovacionit te vazhdueshem  duke garantuar cilesine dhe sigurine e produkteve te saj nepermjet testimeve dhe certifikimeve konform normativave Italiane dhe atyre europiane.

Punë të kryera

Aeroporto Linate - Milano
Aeroporto Linate - Milano
Agrigento
Agrigento
Dakar
Dakar
Dianflex
Dianflex
Hilton Hotel - Milano
Hilton Hotel - Milano
La Nuvola - Fuskas
La Nuvola - Fuskas
Londer - Parapet Ninfa
Londer - Parapet Ninfa
Megastore Renzo
Megastore Renzo
Montevideo - Uruguay
Montevideo - Uruguay
Nuovo stadio Friuli -Udine
Nuovo stadio Friuli -Udine
Soppalco in vetro â??? MPH
Soppalco in vetro â??? MPH
Stazione Marittima Salerno - Zaha Hadid
Stazione Marittima Salerno - Zaha Hadid

Partnere

faraone