Secondary Adv

SED 21

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

SED 21 Shpk është krijuar në vitin 1995. Me një eksperiencë disa vjecare në treg, është e specializuar në prodhimin e dyerve, dritareve në P.V.C & alumin termik. Grila persiane & grila vertikale. Kangjella alumini. Fasada strukturale & 1/2 strukturale. Punime alukobondi.   SED 21 ka standardet dhe teknologjinë më të fundit bashkëkohore.Të pranishëm në fushën e dyerve dhe dritareve që në vitin 1995, kompania SED21 SHPK cdo ditë shton gamën e produkteve që ajo prodhon.

Cilësia e produkteve dhe stafi i kualifikuar janë faktorë për shtimin e gamës së prodhimeve.  SED 21 është prezent në objekte civile dhe industriale me produkte si dyer dhe dritare në PVC e alumin termik, grila persiane, veneciane dhe grila të integruara në xham. kangjella alumini të formave të larmishme. Fasada strukturale, gjysëm strukturale dhe fasada të vazhduara. SED 21 prodhon dyer, dritare në P.V.C & Alumin termik. Grila persiane & grila vertikale. Kangjella alumini. Fasada strukturale & 1/2 strukturale. Punime alukobondi.

Çfarë ofron

Tek SED 21 do te gjeni:

Dyer dhe dritare plastike (U.P.V.C)
Dyer & dritare alumin të ftohte dhe alumin termik
Dyer të blinduara
Dyer të brendshme druri
Dyer të brendshme tamburat
Kangjella alumini
Kangjella alumini kombinuar me xham të temperuar
Parvaze me xham të temperuar
Fasada të vazhduara
Fasade xhami strukturale
Fasade xhami 1/2 strukturale
Punime në etalbond
Dyer panel P.V.C
Dyer panel alumini
Grila persiane
Grila me litar ose me motorr
Grila të integruara në xham

Shërbime

Parvaze me xham te temperuar
Parvaze me xham te temperuar
Dyer te brendshme plastike me xham
Dyer te brendshme plastike me xham
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Dyer me panele alumini
Dyer me panele alumini
Dyer me panel PVC
Dyer me panel PVC
Dritare pvc me grile
Dritare pvc me grile
Dritare plastike persiane
Dritare plastike persiane
Dritare alumini dhe Plastike
Dritare alumini dhe Plastike
Xhama te temperuar per ndarje ambienti
Xhama te temperuar per ndarje ambienti
Vetrata xhami firzamonike
Vetrata xhami firzamonike
Kangjella alumini
Kangjella alumini
Porta rrutulluese automatike me sensor
Porta rrutulluese automatike me sensor
Grila veneciane
Grila veneciane
Gabina dushi me xham te temperuar
Gabina dushi me xham te temperuar
Gabina dushi me porosi
Gabina dushi me porosi
Fasada gjysem strukturale dhe punime alukobondi
Fasada gjysem strukturale dhe punime alukobondi
Fasada xhami strukturale
Fasada xhami strukturale
Dyer xhami me bombardim, logo te personalizuara
Dyer xhami me bombardim, logo te personalizuara
Dyer te brendshme tamburat
Dyer te brendshme tamburat
Ndarje me xham per ambjente biznesi
Ndarje me xham per ambjente biznesi
Dyer me panele pvc
Dyer me panele pvc
Fasada me Brisole
Fasada me Brisole
Kabina Dushi
Kabina Dushi
Vetrata me sistem fizarmonik
Vetrata me sistem fizarmonik
Vetrata ndarje ambientesh,me xhama te temperuar
Vetrata ndarje ambientesh,me xhama te temperuar

Punë të kryera

SED 211491492942
SED 211491492952
SED 211491492960
SED 211491492972
SED 211491492981
SED 211491492988
SED 211491492995
SED 211491493003
SED 211491493010
SED 211491493018
SED 211491493029
SED 211491493036
SED 211491493044
SED 211491493051
SED 211491493058
Fasade Strukturale e perfunduar
Fasade Strukturale e perfunduar
Kontruksion cati xhami
Kontruksion cati xhami
Pune ne alumin termik
Pune ne alumin termik
Punime me xham artistik
Punime me xham artistik
SED 211527603378
SED 211527603402
SED 211527603426
Kangjella per rrethim tarrace
Kangjella per rrethim tarrace
Montim i dyer, dritare, parmake xham i temperuar per hotel
Montim i dyer, dritare, parmake xham i temperuar per hotel
Montim i dyerve te blinduara ne pallat
Montim i dyerve te blinduara ne pallat
Punime kangjella xhami dhe dritare ne P.V.C te bardhe
Punime kangjella xhami dhe dritare ne P.V.C te bardhe
Punime te realizuara ne P.V.C
Punime te realizuara ne P.V.C
Vetrate panoramike realizuar me alumin termik
Vetrate panoramike realizuar me alumin termik

Partnere

alumilRotoSalamanderhoppe_Ines