Secondary Adv

Kushe

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Studio Ligjore “KUSHE” eshte themeluar nga Av. Prof. Dr. Muharrem Kushe ne Prillin e vitit 1994, duke qene nje nder te parat Studio Ligjore ne Republiken e Shqiperise, pas renies se sistemit totalitar.  Themeluesi i Studio Ligjore “Kushe”, Av. Prof. Dr. Muharrem Kushe, eshte me nje karriere te pasur ne sistemin gjyqesor shqiptar. Ai ka dhene nje kontribut te rendesishem ne te gjitha nivelet e sistemit gjyqesor shqiptar, si gjyqtar dhe drejtues por edhe si petagog e drejtues ne fushen e mesimdhenies. Gjate viteve, Studio Ligjore “KUSHE”, ka krijuar nje staf profesionistesh dhe bashkepuntoresh te kualifikuar, te specializuar ne fusha te ndryshme te se drejtes, duke konsoliduar punen dhe emrin e saj ne Republiken e Shqiperise dhe ne vende te tjera.