Secondary Adv

ALBA SKELA CONSTRUCTION

Adresa: Rruga e Durrësit (Perballe Pallatit të Sportit "Asllan Rusi"), Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Shoqëria “Alba Skela Construction” Shpk me seli në Rrugën e Durrësit, Tiranë, përballë pallatit të sportit Asllan Rusi, vepron në bazë të ligjeve shqiptare, me vendimin e gjykatës së Rrethit të Tiranës nr. 32725, dt 13.01.2005, regjistruar në Ministrinë e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacioneve, me licencë nr. 5047,  dt 14.04.2005 dhe me certifikatë të personit të tatushem (NIPT) nr. K48130549O, përfaqësuar nga z. Mark Ndoj. “Alba Skela Construction” është e para firmë e profilizuar  për shërbimet me skeleri, dhënie me qera, montim, cmontim, skena dhe mikro skena, podiume etj. Në sajë të veprimtarisë së saj të gjerë dhe specifikimeve të shërbimit ka merituar certifikimin nga Brukseli me ISO nga Sincert për “PRODUCTION AND  INSTALLATION OF STEEL SCAFFOLDING”. Po në sajë të këtyre specifikimeve si  firmë “Alba Skela Construction” ka fituar Markën Tregtare në Shqipëri. Me  parametra krejtësisht të plotësuar Sh.P.K, Markë Tregtare Shqiptare, ISO 9001- 2000 nga kompania e standartizimeve të Brukselit, “Alba Skela Construction”  shpalos plotësisht veten e saj si kompania me prestigjoze në fushën e shërbimit me skela në mbarë vendin. Kompania Alba Skela Construction disponon mbi 120 000 m2 skeleri.

 

Çfarë ofron

Me "Alba Skela Construction" ju do të keni shërbimet me të kualifikuara në vend, siguri të padiskutushme, dhe punësim i konsiderushem. Ejani tek ne dhe sigurisht që do të mbeteni tepër të kënaqur në ato cfarë ju shërbejmë. Ne jemi të parët dhe të vetmit që ju ofrojmë shpejtësi në shërbimet tona, cilësi në punën tonë, punonjës të specializuar, komoditet në atë që iu shërbejmë - skele e garantuar dhe për të punuar.

Shërbime

Skela per suvatim
Skela per suvatim
Skeleri per ndertim
Skeleri per ndertim
Skela armature betoni per qera ose shitje
Skela armature betoni per qera ose shitje
Skela suvatimi dhe lyerje
Skela suvatimi dhe lyerje
Skela per pastrim fasade
Skela per pastrim fasade
Skela per lyerje fasade
Skela per lyerje fasade
Skela per fasada xhami
Skela per fasada xhami
Skela ne shitje
Skela ne shitje
Skela me qera
Skela me qera
Puntela per armature me qera ose shitje
Puntela per armature me qera ose shitje
Skela te varura per pastrim fasade
Skela te varura per pastrim fasade
Aksesore skelerie
Aksesore skelerie
Barriera rrethimi
Barriera rrethimi
Montim skelash
Montim skelash
Shitje skelash
Shitje skelash
Transport skelash
Transport skelash
Skela rrethore
Skela rrethore
Profile skelash
Profile skelash
Karrige per podiume
Karrige per podiume
Barriera per rrethime
Barriera per rrethime

Punë të kryera

ALBA SKELA1493032569
ALBA SKELA1493032569
ALBA SKELA1493032587
ALBA SKELA1493032587
ALBA SKELA1493032603
ALBA SKELA1493032603
ALBA SKELA1493032619
ALBA SKELA1493032619
ALBA SKELA1493032633
ALBA SKELA1493032633
ALBA SKELA1493032652
ALBA SKELA1493032652
ALBA SKELA1493032667
ALBA SKELA1493032667
ALBA SKELA1493032688
ALBA SKELA1493032688
ALBA SKELA1493032711
ALBA SKELA1493032711
ALBA SKELA1493032730
ALBA SKELA1493032730
ALBA SKELA1493032745
ALBA SKELA1493032745
ALBA SKELA1493032760
ALBA SKELA1493032760
ALBA SKELA1493032775
ALBA SKELA1493032775
ALBA SKELA1493032790
ALBA SKELA1493032790
ALBA SKELA1493032810
ALBA SKELA1493032810
ALBA SKELA1493385023
ALBA SKELA1493385023
ALBA SKELA1493385031
ALBA SKELA1493385031
ALBA SKELA1493385039
ALBA SKELA1493385039
ALBA SKELA1493385050
ALBA SKELA1493385050
ALBA SKELA1493385062
ALBA SKELA1493385062
ALBA SKELA1493385071
ALBA SKELA1493385071
ALBA SKELA1493385092
ALBA SKELA1493385092
ALBA SKELA1493385123
ALBA SKELA1493385123
ALBA SKELA1493385133
ALBA SKELA1493385133
ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517703
ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517714
ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517722
ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517732
ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517741
ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517750
ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517760
ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517771
ALBA SKELA CONSTRUCTION1494517783
Maminas
Maminas
Mektrin Motors
Mektrin Motors
Plazhi i Shengjinit
Plazhi i Shengjinit
Qemal Stafa Stadium
Qemal Stafa Stadium
Rikonstruksioni i Shkolles 9-Vjeçare “Gjin Pjetri”Laç
Rikonstruksioni i Shkolles 9-Vjeçare “Gjin Pjetri”Laç
Stadiumi Elbasan Arena
Stadiumi Elbasan Arena
Stadiumi Selman Stermasi
Stadiumi Selman Stermasi
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Vore
Vore

Partnere

Edil Al, Kontakt shpk, Rafaelo-2002 shpk, Ferro Beton, Izopack austria, Fush Kruja Cement, Alb Building

Video

Certifikime

Certifikuar nga Rina me ISO 9001-2000

"Alba Skela Construction" eshte certifikuar nga Rina Certification Organization, partner i IQNET me standart: ISO 9001:2000 per "Quality Management System" ne fushen e "Production and Intsallation of Steel Scaffolding" me certikikate Numer: 16152/07/S. Date: 17/04/2007.

 

Certifikuar nga IQNET me ISO 9001-2000

"Alba Skela Construction" eshte certifikuar nga IQNET "International Certification Network" me standart: ISO 9001:2000 per "Quality Management System" ne fushen e "Production and Intsallation of Steel Scaffolding" me Numer Regjistrimi: IT-55078. Date: 2007/04/17