Secondary Adv

Sala Qepena & Construction

 

Përshkrimi

Në bashkëpunim me klientët tanë firma Sala Qepena & Construction pasqyrohet në treg me cilësinë e produktit , tashmë me një teknologji  të avancuar, jemi partner ndaj klientit. Firma Sala Qepena & Construction shfaqet dita ditës në treg me risi dhe inovacione të reja në shërbimet dhe shumëllojshmërinë e kërkesave që shfaq klienti. Qëllimi kryesor i firmës është besueshmëria ndaj klientit, korrektësi dhe cilësia në kohë. Me një ekip të konsoliduar ofrojmë cilësinë më të mirë në treg, korrektësinë dhe saktësinë në punë. "Ju na falni besimin tuaj për të tjerat mendojmë ne! "

Çfarë ofron

Firma Sala Qepena & Construction ofron në tregun shqiptar, prodhim, shitje, montim të gjitha llojeve të qepenave si dhe lyerjen me bojë elektrostatike(pluhur), tenda diellli, grila alumini etj.

 

Shitje–  Qepena, qepena industrial, porta garazhi, tenda dielli, grila alumini, motorra porta me rrëshqitje etj.

Lyerje elektrostatike– Lyerje qepena, kangjella, tuba aspirimi, xham termik, kasa dyersh, rafte metalike etj.
Montim– Qepena, qepena automatike, qepena industrial, porta me rrëshqitje, grila alumini, tenda dielli etj.

 

Të qenit konkurrent në tregun shqiptar falë bashkëpunimit me partnerët tanë, operojmë me cilësi dhe siguri në atë që shërbejmë!

Shërbime

Lyerje me boje elektrostatike
Lyerje me boje elektrostatike
Pistona nentoke
Pistona nentoke
Qepena tavanor
Qepena tavanor
Qepena moderne
Qepena moderne
Qepena polaritan
Qepena polaritan
Qepena me rrjete
Qepena me rrjete
Qepena rrjete
Qepena rrjete
Qepen industrial
Qepen industrial
Qepena garazhdi
Qepena garazhdi
Punime metalike dekorative
Punime metalike dekorative
Porta me krah
Porta me krah
Motorra per qepena
Motorra per qepena
Motorr per porte me rreshqitje
Motorr per porte me rreshqitje
Grila alumini
Grila alumini
Aksesore, pjese per qepena
Aksesore, pjese per qepena
Elektromotorra qepenash
Elektromotorra qepenash
Grila alumini per dyer dritare
Grila alumini per dyer dritare
Lyerje me boje elektrostatike
Lyerje me boje elektrostatike
Porta automatike
Porta automatike
Porta garazhi me palosje
Porta garazhi me palosje
Porta me rreshqitje
Porta me rreshqitje
Porta te automatizuara
Porta te automatizuara
Porta xhami
Porta xhami
Prodhime qepenash
Prodhime qepenash
Qepena me  boje
Qepena me boje
Qepena per garazhe
Qepena per garazhe
Qepena per objekte
Qepena per objekte
Qepena per servis
Qepena per servis
Tra parkimi me pult
Tra parkimi me pult
Panele per porta automatike
Panele per porta automatike

Punë të kryera

Sala Qepena & Construction1498037453
Sala Qepena & Construction1498037462
Sala Qepena & Construction1498037473
Sala Qepena & Construction1498037497
Sala Qepena & Construction1498037509
Sala Qepena & Construction1498037518
Sala Qepena & Construction1498037528
Sala Qepena & Construction1498037547
Sala Qepena & Construction1498037570
Sala Qepena & Construction1498037618
Sala Qepena & Construction1498038070
Sala Qepena & Construction1498038079
Sala Qepena & Construction1498038089
Sala Qepena & Construction1498038098
Sala Qepena & Construction1518792749
Sala Qepena & Construction1518792765
Sala Qepena & Construction1518792800
Sala Qepena & Construction1518792818
Sala Qepena & Construction1518793022
Sala Qepena & Construction1518793043
Sala Qepena & Construction1518793057
Sala Qepena & Construction1528356947
Sala Qepena & Construction1528356966
Sala Qepena & Construction1528356987
Sala Qepena & Construction1528357117
Sala Qepena & Construction1528357156
Sala Qepena & Construction1528357180
Sala Qepena & Construction1528357200
Sala Qepena & Construction1528357224
Sala Qepena & Construction1528357248
Sala Qepena & Construction1528357277
Sala Qepena & Construction1528357304
Sala Qepena & Construction1528357328
Farmacia 10
Farmacia 10
Kavaje
Kavaje
Lufra
Lufra
Ministria E Drejtesise
Ministria E Drejtesise
QTU
QTU
Redzepagic Klinike stmatologjike
Redzepagic Klinike stmatologjike

Video