Secondary Adv

SARP & LAB

SARP & LAB Shfaq kontaktet

Adresa: Autostrada TR-DR km29, Fshati Vrin, komuna Razhbull, Durres, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Ne jemi nje firme e pavarur inxhinieresh, konsulentesh dhe specialistesh teknike, qe ofrojme nje rang te gjere sherbimesh. Ambicia jone eshte te ndihmojme bizneset ne industri te ndryshme per te arritur rezultatet me te mira permes aplikimit te teknologjive te fundit nga stafi jone profesional. Pergjate viteve, firma jone ka qene pjese e nje numri te madh projektesh, te cilat jane zhvilluar ne Shqiperi.

Industrite
Misioni jone eshte te ndihmojme klientet tane per te vendosur standarte te reja ekselence ne industrite e tyre, duke mos ndjekur te njejtat zgjidhje standarte.


Partneret
Sherbimet dhe produktet tona jane te njohura per standartet e tyre te larta dhe kjo gjithashtu fale bashkepunimit intensiv me partneret nerkombetare.


Trajnimet
SARP & LAB eshte i lumtur te prezantoje sherbimin e fundit, i cili perfshin trajnimin dhe zhvillimin e studenteve dhe qellimeve te tyre profesionale per te pasur nje karriere te suksesshme ne industrine e ndertimit.

Çfarë ofron

Testimi i betonit ne SARP & LAB realizohet nga nje personel me eksperience. Inxhinieret tane kane nje eksperience te gjere ne ploanifikimin dhe interpretimin e te dhenave te testimit. Firma jone ka nje rekord te jashtezakonshem ne mundesimin e te dhenave te sakta dhe jo te prirura per tu rigjykuar. Laboratori yne eshte i certifikuar nga drejtoria e akreditimeve zyrtare ne Shqiperi.Testimi i betonit eshte nje nga aktivitetet baze te SARP & LAB, por ai perfshin me shume se nje testim i thjeshte.PERSE E TESTOJME BETONIN?

Testimi i betonit behet per disa arsye. Eshte e rendesishme te vleresohen materialet dhe produktet qe perdoren per te bere betonin. Eshte esenciale te behet kontrolli para, gjate dhe pas ndertimit. Disa here, perdorimi i betonit mund te ndryshoje qellimin e tij. Ne keto raste, eshte thelbesore te vleresohen kushtet e betonit. Investigime deshtimi jane te nevojshme te realizohen per te shmangur aksidentet gjate te gjitha fazave te ndertimit.


CFARE MUND TE TESTOHET?

Testimi i betonit nenkupton me shume se nje testim i thjeshte:

Materialet perberese: cemento, pfa, ggbs, perzierejt, perzierjet e ashpra dhe normale, fibra, perforcime, uje
Betonin e ri: llac
Betonin e forecuar: mostrat : kuba,cilindra,prizma
Struktura ekzistuese; mostrat e pluhurit, mostra sawn, testime jo-shkaterruese te pjeseve strukturore
Cfare bejme ne
Rezultati i klientit
Skuadra


CILET TESTOHEN?

Fizike/Mekanike
-Punueshmeria/Konsistenca
-Ngjeshja/fuqia elastike
-Modulet e elasticitetit
-Densiteti/absorbimi i ujit/pershkueshmeria
-Lageshtia/levizja termike

Kimike
-Kompozimi (perberja e cementos, raporti w/c)
-Prezenca e papastertive, p.sh klorure

Qendrueshmeria
-Saktesia
-Aftesia lidhese/ngjitje
-Mbeshtjelles per perforecim celiku

Shërbime

Stuko (bojake) per qeramike
Stuko (bojake) per qeramike
Shtesa per betone
Shtesa per betone
Shtresa dhe rrafshime
Shtresa dhe rrafshime
Adesive (kolla) per qeramike dhe gure natyrore
Adesive (kolla) per qeramike dhe gure natyrore
Adesive dhe produkte finicioni per parket
Adesive dhe produkte finicioni per parket
Adesive per resiliente (mokete, linoleum, PVC,etj) dhe tekstile
Adesive per resiliente (mokete, linoleum, PVC,etj) dhe tekstile
Prajmera, promotore te ngjitjes, konsolidimit dhe impermeabilizimit
Prajmera, promotore te ngjitjes, konsolidimit dhe impermeabilizimit
Produkte per ankorim dhe fiksim te shpejte
Produkte per ankorim dhe fiksim te shpejte
Produkte per dysheme ne rezine dhe cimentore
Produkte per dysheme ne rezine dhe cimentore
Produkte per finicion dhe mbrojtjen e siperfaqeve te betonit dhe te suvatuara
Produkte per finicion dhe mbrojtjen e siperfaqeve te betonit dhe te suvatuara
Produkte per ngjitje, riparimin dhe injektimin e betoneve te plasaritur
Produkte per ngjitje, riparimin dhe injektimin e betoneve te plasaritur
Produkte per riparimin e betoneve
Produkte per riparimin e betoneve
Produkte per riparimin e dyshemeve ne asfalt dhe mirembatja e rrugeve
Produkte per riparimin e dyshemeve ne asfalt dhe mirembatja e rrugeve
Produkte per riparimin e ndertesave dhe te muratures
Produkte per riparimin e ndertesave dhe te muratures
Sixhilante dhe adesive elastike
Sixhilante dhe adesive elastike
Laborator kimik
Laborator kimik
Laborator Fiziko Mekanik
Laborator Fiziko Mekanik
Inxhinieri Gjeoteknike
Inxhinieri Gjeoteknike
Testim jo-destruktiv
Testim jo-destruktiv
Testim i perforcimit te shufrave
Testim i perforcimit te shufrave
Testim gjeoteknik
Testim gjeoteknik
Testim betoni
Testim betoni
Testim asfalti
Testim asfalti
Testim agregatesh
Testim agregatesh
Testim cimentoje
Testim cimentoje

Punë të kryera

SARP & LAB1494512205
SARP & LAB1494512213
SARP & LAB1494512220
SARP & LAB1494512228
SARP & LAB1494512316
SARP & LAB1494512336
SARP & LAB1494512395
SARP & LAB1494512404
SARP & LAB1494512430
SARP & LAB1494512440
SARP & LAB1494512514
SARP & LAB1494512522

Partnere

mapei sarpg edil

Certifikime