Secondary Adv

ELITAL

Adresa: Autostrada Tirane - Durres, km 12, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania EL-IT-AL shpk ofron punime mermeri cilesore. Prioritet ka punimin e mozoaikut ne mermer. Ofron sherbime te ndryshme si veshje muri,veshje fasade, veshje dekorative ne mozaik etj. Fillimet e saj kompania i ka nisur ne vitin 1993 ne Tirane. Me zgjerimin e stafit te kualifikuar u zgjeruan edhe ambjentet e kompanise duke u zhvendosur ne 1999 ne autostraden TR-DR. Me vitet e eksperiences kompania eshte profesionalizuar ne perpunimin e mermerit dhe ne krijimin e punimeve mozaike kudo ne ambjentet. Me cmimet me te mira ne treg dhe cilesine e produktet EL-IT-AL eshte ne zgjerim te ambjnteve te reja te zhvillimit te biznesit.

Çfarë ofron

Kompania ELITAL e filloi aktivitetin e saj ne Tirane, ne vitin 1993 si nje kompani e specializuar ne proceset e prerjes dhe perpunimit te mermerit dhe kombinimi i tij ne mozaik. Me zgjerimin e stafit te kualifikuar u zgjeruan edhe ambjentet e kompanise duke u zhvendosur ne 1999 ne autostraden TR-DR.
Kompania jone ofron cilesine me te larte te produkteve, qe vijne nga mermeri natyral. Kompania ELITAL shquhet per produktet e saj cilesore dhe sherbimin e specializuar.Synimi yne kryesor eshte kenaqja e klientit dhe permbushja e kontrates ne kohe reale. Teknologjia e perdorur në përpunim është e viteve të fundit ofron mundësinë e realizimit të ideve, fantazisë dhe projekteve tuaja personale dhe profesionale.

Shërbime

Veshje muri me gur dekorativ
Veshje muri me gur dekorativ
Veshje muri mermeri
Veshje muri mermeri
Veshje muresh me gure
Veshje muresh me gure
Gure dekorues per fasade
Gure dekorues per fasade
Veshje fasade me pllaka mermeri
Veshje fasade me pllaka mermeri
Shtrime dyshemeje me mermer
Shtrime dyshemeje me mermer
Shtrime rrugesh me granit
Shtrime rrugesh me granit
Punime artistike me mermer
Punime artistike me mermer
Mozaik me gur
Mozaik me gur
Mozaik me mermer
Mozaik me mermer
Mozaik mermeri
Mozaik mermeri
Mozaik me pllaka mermeri,graniti
Mozaik me pllaka mermeri,graniti
Punime me gur dekorativ
Punime me gur dekorativ
Veshje me gur natyral
Veshje me gur natyral
Punim mozaiku me granit
Punim mozaiku me granit
Mozaik me porosi
Mozaik me porosi
Mozaik per shtepi
Mozaik per shtepi
Dysheme dekorative mermeri dhe graniti
Dysheme dekorative mermeri dhe graniti
Punime Mozaik per pishina
Punime Mozaik per pishina
Gure dekorativ ne shitje
Gure dekorativ ne shitje

Punë të kryera

ELITAL1496925237
ELITAL1496925246
ELITAL1496925256
ELITAL1496925266
ELITAL1496925277
ELITAL1496925287
ELITAL1496925299
ELITAL1496925308
ELITAL1496925318
ELITAL1496925328
ELITAL1496925343
ELITAL1496925370