Secondary Adv

Ficom & Partners

Adresa: Rruga e Kavajes , Sun Bussins Center - Mezuraj Muze, AP33, Kati X, Tirane, Albania

Filiale: Rruga Brigada e 11 Sulmuese, Fier, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Ficom & Partners eshte nje kompani tregetare dhe sherbimi e cila operon ne Shqiperi. Kompania jone eshte regjistruar ne 2016. Qe nga moment I  themelimit Ficom ka ndihmuar prodhuesit e ndryshem te cilet duan te importojn apo te exportojn produktet e tyre ne Shqiperi. Per te krijuar nje ure lidhese midis prodhuesve te huaj dhe klienteve  ne Shqiperi, ne si Ficom & Partners I ofrojm nje sherbim cilesor te gjithe bashkepuntorve nderpermjet nje stafi me eksperienc dhe profesionalizem te larte. FICOM eshte prezent ne qytetet Tirane, Fier, Sarande, Shkoder, Durres.

Shërbime

Trare celiku IPE, UPN
Trare celiku IPE, UPN
Panele sandwich
Panele sandwich
Panele sanduich per mbulim kapanoni
Panele sanduich per mbulim kapanoni
Panele sanduic per izolim
Panele sanduic per izolim
Llamarina te zeza
Llamarina te zeza
Aksesore per panele sanduich
Aksesore per panele sanduich
Tuba gize
Tuba gize
Tuba dhe Rakorderi celiku
Tuba dhe Rakorderi celiku
Trare celiku HEA, HEB
Trare celiku HEA, HEB
Sisteme ventilimi per magazina
Sisteme ventilimi per magazina
Sisteme ndricimi per magazina
Sisteme ndricimi per magazina
Barriera rruge
Barriera rruge
Profile celiku katrore,drejtkendore,rrethore
Profile celiku katrore,drejtkendore,rrethore
Dritare automatike per cati
Dritare automatike per cati
Polikarbonat per cati
Polikarbonat per cati
Llamarina catiash
Llamarina catiash
Llamarina alumini dhe te galvanizuara
Llamarina alumini dhe te galvanizuara
Dhoma frifgoriferike me panele sandwich
Dhoma frifgoriferike me panele sandwich
Barriera mbrojtese te dyfishta
Barriera mbrojtese te dyfishta

Katalogu

Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners

Punë të kryera

FICOM1498728283
FICOM1498728283
FICOM1498728289
FICOM1498728289
FICOM1498728296
FICOM1498728296
FICOM1498728306
FICOM1498728306
FICOM1498728315
FICOM1498728315
FICOM1498728323
FICOM1498728323
FICOM1498728331
FICOM1498728331
FICOM1498728374
FICOM1498728374
FICOM1498728383
FICOM1498728383

Partnere

ficom-partners-4ficom-partners-8ficom-partners-9ficom-partners-7ficom-partners-6ficom-partners-5ficom-partners-3ficom-partners-1