Secondary Adv

Lindner Albania

Adresa: Rruga Rinasit, Tirana Business Park, ndertesa 1,Hyrja 7,kati 2, Tirana, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Lindner Albania – Partneri juaj ideal per ndertimin , interierin, izolimin dhe sherbime te lidhura me ndertimin.
Kompania eshte pjese e grupit Gjerman, Lindner Group – lider ne Europe ne fushen e ndertimit, interierin, izolimin dhe sherbime te lidhura me ndertimin. Prania globale e Lindner dhe njohuria gjermane e kombinuar me përvojën në tregun nderkombëtar, na mundësojnë fleksibilitet dhe profesionalizëm në cdo fazë të procesit të ndërtimit gje kjo qe na vecon me nje performance unike ne te berit biznes. Lindner Albania ofron shërbim cilësor dhe një partner besnik. Ekipi ynë është i gatshëm të përballet me sfidat e ndryshme që shoqerojne çdo projekt I vecante.

Çfarë ofron

Lindner Albania eshte nje kompani ndertimi qe ofron nje sherbim inxhinierik te plote ne procesin e ndertimit nga projektimi deri tek ndertimi i plote - projektet "turn-key". Gama e plotë e shërbimeve tona mundëson zbatimin e fazave të ndryshme - projektim, menaxhim te projekteve, izolimin e jashtem dhe punimet e brendshme.

Ne kemi një përvojë të konsiderueshme jo vetëm si kontraktues i përgjithshëm, por edhe si një ofrues shërbimi dhe produkti. Kompania jonë është distributori ekskluziv i produkteve  prodhuar nga kompania meme Lindner Group: dysheme të ngritura dhe industriale, tavane metalike te varur me ngrohje dhe ftohje te integruar si dhe sisteme muresh ndares. Ne gjithashtu ofrojmë instalimin e këtyre sistemeve moderne.

• Planifikimi i përgjithshëm
• Ndërtese te Gjelbër
• Montim
• Mirëmbajtje
• Menaxhimi i Projekteve
• Partneritet Publik dhe Privat
• Hulumtim dhe Zhvillim
• Skela dhe kontenierë me qira

Shërbime

Sisteme ndricimi per zyra
Sisteme ndricimi per zyra
Ndricim per ambjente tregtare
Ndricim per ambjente tregtare
Mure ndares me izolim akustik
Mure ndares me izolim akustik
Dyer dhe vetrata per ndarje ambjenti
Dyer dhe vetrata per ndarje ambjenti
Sisteme muri ndares per zyra
Sisteme muri ndares per zyra
Dysheme teknike me pllaka
Dysheme teknike me pllaka
Shtrime dyshemeje teknike per qendra tregtare
Shtrime dyshemeje teknike per qendra tregtare
Dysheme e ngritur industriale
Dysheme e ngritur industriale
Dysheme e ngritur metalike industriale
Dysheme e ngritur metalike industriale
Fasada te jashtme per ndertesa
Fasada te jashtme per ndertesa
Tavan teknologjik ngrohje-ftohje
Tavan teknologjik ngrohje-ftohje
Dysheme e ngritur per kinema
Dysheme e ngritur per kinema
Planifikim i pergjithshem projekti
Planifikim i pergjithshem projekti
Ndertim terminalesh
Ndertim terminalesh
Ndertim tribunash
Ndertim tribunash
Ndertim stadiumi
Ndertim stadiumi
Ndertim aeroporti
Ndertim aeroporti
Mbulim me konstruksion dhe xham
Mbulim me konstruksion dhe xham
Skela me qera
Skela me qera
Termoizolim ndertesash
Termoizolim ndertesash
Sisteme mbulimi per cati
Sisteme mbulimi per cati
Produkte Lindner
Produkte Lindner
Pastrim i substancave te rrezikshme
Pastrim i substancave te rrezikshme
Ndertesa ekologjike
Ndertesa ekologjike
Ndarje dhomash per zyra
Ndarje dhomash per zyra
Menaxhim i ndertesave ekologjike
Menaxhim i ndertesave ekologjike
Mbrojtje dhe parandalim nga zjarri
Mbrojtje dhe parandalim nga zjarri
Instalime akustike
Instalime akustike
Cmontim nderteash
Cmontim nderteash
Dysheme e ngritur per zyra
Dysheme e ngritur per zyra

Katalogu

Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania
Katalog Lindner Albania

Historiku

Grupi Lindner është kompani lider në Evropë për punimet e brendshme dhe interierin, ndërtimin e fasadave dhe izolimin inxhinierik me nje eksperiencë 50 vjecare në projektimin, zhvillimin dhe zbatimin e projekteve individuale me cilësi të lartë dhe zgjidhje inovative. Me një fuqi punëtore prej 6000 punonjes në mbarë botën, Lindner menaxhon nga zyra qendrore në Arnstorf, Gjermani impiantet prodhuese dhe deget e saj në më shumë se 20 shtete. Që nga krijimi në vitin 1965 nga Hans Lindner, aspiratat e tij kanë qenë tu ofrojë klientëve një ndërtim pa ndërprerje të një ndërtese të tërë. Sot, 'Konceptet - Produktet - Shërbimi' përbëjne gamën më të plotë në treg për të përmbushur të gjitha kërkesat e mundshme të projektit.

Punë të kryera

Tirana Business Park
Tirana Business Park
BASF Business Center D105
BASF Business Center D105
Sparkasse Regional Branch Office
Sparkasse Regional Branch Office
Roche Diagnostics International AG Building 12
Roche Diagnostics International AG Building 12
Munich Re, Berliner Stra?Ÿe
Munich Re, Berliner Stra?Ÿe
Mundsburg Office Tower
Mundsburg Office Tower
La Grande Arche
La Grande Arche
Jepsen Audi Car Dealership
Jepsen Audi Car Dealership
Friends Hirschgarten
Friends Hirschgarten
Flughafen Munchen
Flughafen Munchen
Elbphilharmonie
Elbphilharmonie
EFRE Centre of Technology
EFRE Centre of Technology
easyCredit Headquarters
easyCredit Headquarters
Bosch Research Centre
Bosch Research Centre
Blumenhaus
Blumenhaus