Secondary Adv

ALBSTEEL

Adresa: Km 3. Xhazotaj Durrës, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Çfarë është Albsteel?
Prej vitit 2006 Papmetal plotëson më së miri nevojat e tregut shqipëtar me produktet e çelikut siç janë: Profile tubolare, formate të ndryshme të llamarinave, konstruksione, profile çeliku etj.


Cilësia e produkteve është gjithmonë në fokusin e kompanisë. Standarti i shërbimit gjithashtu. Në këtë drejtim kemi qënë gjithmonë të hapur për të pranuar & reflektuar mbi vërejtjet dhe sugjerimet e partnerëve dhe konsumatorëve me qellim plotësimin më së miri të standarteve të produktit dhe shërbimit që ofrojmë.
A jemi të kënaqur me çfarë i kemi ofruar konsumatorit? A mundemi më shumë? Këto dhe shumë pyetje të tjera prej kohësh angazhojnë maksimalisht stafin tonë. Qellimi mbetet i njejtë. Gjithmonë standartin më të lartë në cilesinë e produkteve dhe shërbimin bashkëkohor. Ne mendojmë se e gjetëm një zgjidhje. Një zgjidhje e cila do të përmbushë këtë qellim.


Këtë do ta garantojmë nëpërmjet:
Fokusim të plotë te Papmetal vetëm në prodhimin me standartet më të larta të profileve tubolare, llamarinave, shërbimeve të metalit.
Dedikim maksimal të ekipit të Albsteel për të qënë më pranë jush.
Pyetjet që i vijnë ndërmend gjithësecilit janë: Përse dy kompani? Përse do të na shërbeje Albsteel dhe jo Papmetal? A do të ketë ndryshim në politikat e kompanisë? A ka ndryshim në filozofinë e kompanisë? Dhe shumë të tjera të cilat konsiderohen normale në një proces të tillë.

Çfarë ofron

•    Profile katrore
•    Profile drejtkendore
•    Profile rrethore
•    Profile tubolare cilindrike dekorative
•    Profile tubolare gjysem cilindrike
•    Profil tubolar L
•    Profil tubolar T
•    Profil tubolar Z
•    Celiqe: (Ele; Ele Barabrinjese; Ele Jo Barabrinjese; Ele T; Lamat; Hekur)
•    Trare celiku ( IPE, HEA, UPN, HEB, INP etj.)
•    Llamarine celiku ( Te zeza, Dekape, Te galvanizuara)
•    Shirita llamarine te galvanizuar dhe inox.
•    Tubo te galvanizuara
•    Pllaka llamarine celiku (1500 / 2000 mm me spesore te ndryshem)


Përpunojmë llamarinë të nxehtë, të ftohtë, te galvanizuar, S235 & S275, të spesorëve 0.4 mm deri në 10.00 mm në makineritë tona të prodhimit. Prodhojmë llamarinë tabak me gjerësi e gjatësi 1000 – 2000 mm deri në 10000 mm, tubo çeliku nga Ø 18 deri në Ø 159 mm si dhe profile katrore dhe drejtkëndore nga 16 x 16 deri në 150 x 100. Tolerancat e prodhimit janë: ± 1 % të dimensioneve të jashtëme, ± 10 % të spesorit (përjashtuar zona e saldimit), maximum 0.2 % devijim të drejtëvijësisë në gjatësine dhe 0 – 50 mm të gjatësisë totale të profilit. Gjithashtu ju shërbejmë me të gjitha përmasat e kërkuara, brenda tolerancave të prodhimit të makinerive tona.

Shërbime

Profile llamarine
Profile llamarine
Profile metalike dretjte kendore
Profile metalike dretjte kendore
Profile metalike tubulare
Profile metalike tubulare
Lama metalike
Lama metalike
Profile hekuri rrethor
Profile hekuri rrethor
Profile hekuri katror
Profile hekuri katror
Ele metalike T
Ele metalike T
Ele metalike jo barabrinjese
Ele metalike jo barabrinjese
Trare metalik INP
Trare metalik INP
Trare metalik HEB
Trare metalik HEB
Trare metalik HEA
Trare metalik HEA
Traret metailk IPE
Traret metailk IPE
Trare celiku, profil UPN
Trare celiku, profil UPN
Profile metalike tubulare
Profile metalike tubulare
Profile metalike tubulare Z
Profile metalike tubulare Z
Profile metalike tubulare T
Profile metalike tubulare T
Profile metalike tubulare ne forme L
Profile metalike tubulare ne forme L
Profile metalike katrore
Profile metalike katrore
Profile metalike gjysem cilindrike
Profile metalike gjysem cilindrike
Ele metalike barabrinjese
Ele metalike barabrinjese

Teknologjia

Cmimi BLETA E ARTE 2014

  

Certifikime

 

llamarina celiku,tubo celiku,tuba celiku,llamarina,shirita llamarine zingato,llamarine e zinkuar,tubo xingato, llamarine godrinuar,profile metalike tubolare,profile hekuri,profile metali,profile tubolare me shumice,profile celiku me shumice,