Secondary Adv

M Sora

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Të nderuar partnerë të M SORA
Ju informojmë se ne po ekspozojmë në Panairin e 40-të të Inxhinierisë Civile, 19 - 23 Shtator 2018, Budva, Mali i Zi.
Panairi i 40-të i Inxhinierisë Civile • 19 - 23 shtator 2018

Ekspozita ndërkombëtare e biznesit është ngjarja më e rëndësishme ekonomike brenda fushës së ndërtimit në tregun tonë, e cila konfirmohet dhe nga 40 vjetori i këtij eventi. Efektet e biznesit të ofruara nga kjo ngjarje njihen si një mundësi për ekspozuesit nga rajoni dhe më gjerë për të hyrë në tregun malazez dhe për të krijuar bashkëpunim ekonomik me qasje të drejtpërdrejtë të kompanive të rëndësishme.
Kjo platformë e konsoliduar është një mundësi për të gjetur zgjidhje inovative nga të gjitha fushat e ndërtimit: ndërtimi i godinave, inxhinieri ndërtimi civil, mirëmbajtja e ndërtesave, pajisje dhe mobilieri, inxhinieri dhe dizajn. Përmes asamblimit të zgjidhjeve më inovative për ndërtesat, dyert dhe dritaret, ju do të gjeni një fushë të gjerë dhe informacion të nevojshëm për të gjithë prodhuesit e dyerve dhe dritareve, si dhe për inxhinierët dhe arkitektët nga rajoni.
M SORA fton të gjithë partnerët dhe grupet e interesuara, të na vizitojnë në stendën tonë në këtë Panair.
Ju lutemi na kontaktoni për informacione të mëtejshme.


Mob: +355672086902
E-mail: Tirana@m-sora.al
Ju mirëpresim!

M SORA do t`ju mundësojë që edhe në të ardhmen t`ju sjellë në hap me të rejat më të fundit që ofron tregu i Europës për prodhuesit e DYERVE DHE DRITAREVE TE DRURIT, PVC DHE ALUMINIT. Duke u bazuar në një konkurrencë jo të ndershme në tregun rajonal, M SORA qëndroi besnike ndaj klientit dhe gjithmonë solli produktet më cilësore dhe te reja, vetem prodhime të BASHKIMIT EUROPIAN. Ne do qëndrojmë të fortë dhe të palëkundur nga parimet që kemi: BESNIKERI, CILESI, KORREKTESI. Këto elementë duhet të na evidentojnë si rajon në të ardhmen. Prodhuesi, ndërtuesi dhe bisnesmeni shqiptar, kudo e rajon, duhet të motivohet dhe të motivojë punonjësit që të prezantohemi në Europë dhe në botë si rajon me shume vlera, punëtorë dhe korrektë. Vetëm me besnikëri, cilësi dhe korrektësi do të mund të japim një opinion të mirë për këtë vend. Filluam një rrugëtim para 10 vitesh me një hamendje se si të bindet dhe të krijohet një sistem i prodhimit që është në gjëndje të eksportojë edhe jashtë vendit. Ja ku jemi sot, kaloi një dekadë dhe rrugëtimi ka qenë i gjatë, i vështirë por i suksesshëm.

Çfarë ofron

Kompania M Sora Albania Kosova ofron shitje me shumicë e pakicë të mekanizmave dhe aksesorëve ndihmës për dritare, dyer, grila druri, plastike apo/dhe alumini. Shitje me shumicë dhe pakicë për doreza të llojeve të ndryshme për dritare, dyer, të brendshme dhe të jashtme. Shitje me shumicë dhe pakicë të paneleve dhe aksesorëve ndihmës për dyer dhe dritare të brendshme dhe të jashtme druri, plastike dhe alumini.

Shërbime

Brava me fingerprint
Brava me fingerprint
Dyer automatike me sistem ECturn
Dyer automatike me sistem ECturn
Dyer automatike rreshqitese
Dyer automatike rreshqitese
Mekanizma dhe sisteme per dyer me rreshqitje, palosje,automatike
Mekanizma dhe sisteme per dyer me rreshqitje, palosje,automatike
Mekanizma per dritare Roto
Mekanizma per dritare Roto
Mekanizma per dyer me hapje automatike
Mekanizma per dyer me hapje automatike
Mekanizma per dyer xhami me rreshqitje
Mekanizma per dyer xhami me rreshqitje
Profile mbrojtese per dyer dritare
Profile mbrojtese per dyer dritare
Profile per montim fasada xhami
Profile per montim fasada xhami
Sisteme drenazhi per tymra dhe nxehtesi
Sisteme drenazhi per tymra dhe nxehtesi
Sisteme per dyer me rrotullim
Sisteme per dyer me rrotullim
Sisteme, mekanizma per dritare
Sisteme, mekanizma per dritare
Akses kontrolli per dyer
Akses kontrolli per dyer
Aksesor per kapaket e roletave
Aksesor per kapaket e roletave
Bojra profesionale per dyer dhe dritare
Bojra profesionale per dyer dhe dritare
Brava dhe doreza per dyer hotelesh
Brava dhe doreza per dyer hotelesh
Brava per dyer te brendshme AGB
Brava per dyer te brendshme AGB
Gomina per dyer dhe dritare
Gomina per dyer dhe dritare
Materiale per instalimin e dritareve alumini, plastike
Materiale per instalimin e dritareve alumini, plastike
Materiale per montim dyer alumini plastike
Materiale per montim dyer alumini plastike
Mentesha per dyer xhami, alumini, plastike
Mentesha per dyer xhami, alumini, plastike
Pikore te jashtme alumini
Pikore te jashtme alumini
Pragje alumini per dyer dhe dritare
Pragje alumini per dyer dhe dritare
PVC Pikore te brendshme - PLASTIVAN
PVC Pikore te brendshme - PLASTIVAN
Sisteme antipaniku per dyer
Sisteme antipaniku per dyer

Katalogu

Katalog M Sora
Katalog M Sora

Historiku

M Sora Albania Kosova është themeluar në vitin 2011 si Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, si filial i kompanisë ndërkombëtare M SORA.

Partnere

Gezehoppe_InesRBB aluminiumroto newekeygrad-exportminuscomknoegelotlavPlastivanrakollsavioschlegelteknosweiss-new

Video

Certifikata