Secondary Adv

FrigoBeair

Adresa:Qendra Tregtare Casa Italia,Mbikalimi i Kamzës, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Beair Technology ndjek si filozofi të saj një politikë të orientuar drejt klientit, duke pasur si kërkesë gjetjen më të mirë të raportit CILËSI –ÇMIM.Një  pikë e fortë e BEAIR  Technologjy është dhe suporti teknik  pas realizimit të projekteve. Si edhe në fusha të tjera Beair Technology është inovatoria e realizimit të supervizimit dhe kontrollit teknik të impianteve të saj në distancë  duke kryer në kohë rekord konstatimin dhe riparimin e difekteve. I tërë stafi jonë  është i përzgjedhur  dhe kompetent në fushën që ai punon dhe mbahet i azhornuar  me të rejat e fundit  me anën e specializimeve të shumta gjatë vitit. Beair Technology  në realizimin e impianteve të saj përmbush të tërë  parametrat e Normativave  të Komunitetit Europian. Të zgjedhësh Beair Technology do të thotë të bësh një investim të sigurt dhe me cilësi që do të zgjasi në kohë.

Çfarë ofron

BEAIR Technology shpk duke pasur si qëllim ofrimin kundrejt klientëve të saj impiantet më bashkohore dhe me rezultativet per projekt-idet e tyre  Beair Technology se bashku me mbeshtetjen e gjere, te shume firmave të huaja që janë të afirmuara tashmë në arenën Ndërkombëtare  tashmë ofron zgjidhje të mënyrës “çelësa në dorë”  si dhe konsulence teknike  për realizimin e :
•    Impiante Ajrim-Kondicionimit
•    Impiante Hidraulike dhe Hidrosanitare
•    Impiante të  antizjarrit manual dhe automatik
•    Impiante ftohje industriale
•    Dhoma frigoriferike
•    Realizimin e Supermarketeve, platformave Industriale dhe qëndrave të shpërndarjeve.

Shërbime

Centrale frigoriferike
Centrale frigoriferike
Dhoma frigoriferike
Dhoma frigoriferike
Frigorifere vertikal per supermarkete
Frigorifere vertikal per supermarkete
Impiante aspirimi dhe kondicionimi
Impiante aspirimi dhe kondicionimi
Impiante Frigoriferike
Impiante Frigoriferike
Kondicioner per shtepi
Kondicioner per shtepi
Panele kondicionimi
Panele kondicionimi
Pjese kembimi per kondicionere
Pjese kembimi per kondicionere
Sistem multisplit inverter
Sistem multisplit inverter
Sisteme antizjarri
Sisteme antizjarri
Sisteme Aspirim Kondicionimi
Sisteme Aspirim Kondicionimi
Sisteme aspirim kondicionimi per magazina frigoriferike
Sisteme aspirim kondicionimi per magazina frigoriferike
Sisteme kondicionimi per magazina
Sisteme kondicionimi per magazina
Sisteme kondicionimi rezidenciale
Sisteme kondicionimi rezidenciale
Sisteme ngrohje me panel diellore
Sisteme ngrohje me panel diellore
Sistemi Split
Sistemi Split
Sistemi Monobllok
Sistemi Monobllok
Depozita ujit te ngrohte per shtepi
Depozita ujit te ngrohte per shtepi
Termostat fakultativ dhome per kontrollin e ngrohjes
Termostat fakultativ dhome per kontrollin e ngrohjes
Konvektor te pompes ngrohese
Konvektor te pompes ngrohese

Katalogu

Katalog FrigoBeair
Katalog FrigoBeair
Katalog FrigoBeair
Katalog FrigoBeair

Historiku

BEAIR Technology shpk në vitin 1993 nga iniciativa e disa profesionistëve në trajtimin e ajrit u krijua BEAIR Technology sh.p.k. një firmë Italo-Shqipetare që shumë shpejt  u afirmua në Shqipëri dhe më pas në Kosovë e Maqedoni.  Adobtimi i ideve të reja dhe teknologjive të avancuara  si dhe materialeve më të mirë bëri qe kjo firmë të kthehet në një realitet dhe te  jete nje lider ne fushen e impianteve mekanike. Beair Technology  tashme eshte nje partner ideal që i asiston dhe i ndihmon  klientët e saj të transformojnë projekt-idet e tyre në realitet produktiv si në anën teknologjike dhe në atë kompetitive. Beair Technology  ishte një nga firmat inovatore për realizimin e sistemeve të antizjarrit automatik duke filluar me një nga realizimet e para në Shqipëri të ketij impianti në Hotel Sheraton në Tiranë.

Punë të kryera

Casa Italia
Casa Italia
Digitalb
Digitalb
EDC Euromax
EDC Euromax
Godina Eurobiznes
Godina Eurobiznes
Grand Hotel Europa
Grand Hotel Europa
Hotel Life Galery Korce
Hotel Life Galery Korce
Rolling Hills
Rolling Hills
Sheraton Tirana
Sheraton Tirana
Top Channel
Top Channel
Agna Group
Agna Group
Alban del , Impianti i Aspirim Kondicionimit, Antizjarr, Sanitar
Alban del , Impianti i Aspirim Kondicionimit, Antizjarr, Sanitar
AS Television
AS Television
ETC
ETC
Hotel Rojal Durres
Hotel Rojal Durres
Kazazi Meat
Kazazi Meat
Kolonat
Kolonat
Kosmote Foods
Kosmote Foods
Mulliri i Arte
Mulliri i Arte
Primo communication
Primo communication
Riviera Vlore -Sistemi Aspirim-Kondicionimi, antizjarri
Riviera Vlore -Sistemi Aspirim-Kondicionimi, antizjarri
Veneto Bank
Veneto Bank

Partnere

CostanDaikinRivacoldSiemensSystemairThermiitalEptaEurocryoralpbitzercarelclivetdanfossdixelleleinfrigovenetahiltiluveSystemtiemmetm padanevencowilo

Certifikime

                                                              

video

video