Secondary Adv

CIPI Konstruksion

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Shoqëria “ÇIPI KONSTRUKSION” si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar ka si orientim kryesor operimin në sektorin e ndërtimit dhe kryesisht sektorin e përpunimit të hekurit. Përgjithësisht numri i punojësve të shoqërisë është i lartë dhe shkon paralel me veprimtarinë ekonomike të shoqërisë, mosha mesatare e këtyre punojësve është 32 vjec moshe e cila ka kapacitetet e duhura për njohjen dhe adaptimin e risive më të reja teknologjike. Sot janë mbi 40 forca të specializuara punë, të cila perballojnë mbi 5000 ton përpunim hekuri, mbi 30.000 metër linear rrethim kangjellë, mbi 70.000 m2 mbulim me llamarinë apo panel sandwic në vit. Makineritë e prodhimit dhe të përpunimit janë të teknologjive bashkëkohore perëndimore gjithashtu shoqëria ka si prioritet kryesor investimin në teknologjitë më të fundit në mënyrë që të jetë sa më konkurruese në treg.

Duhet të theksojmë se pavarësisht moshës së re të shoqërisë eksperienca në operimin e sektorit të ndertimit nuk i mungon pasi presidenti i shoqërisë z. Islam Çipi i cili është një nder themeluesit e saj, që në moshën 15 vjecare i ka hyrë rrugëtimit të njohjes së hekurit dhe përpunimit të tij, duke u bërë në moshë fare të re ustai, kovaçi, i zonës. Për gati 20 vjet ai ka ushtruar zanatin e kovaçit duke u bërë kështu njohës akoma më i mirë i kësaj fushe. Në moshen 35 vjecare emigron në Greqi ku meret me prodhimin e kangjellave të modelit rrethues deri tek modeli dekorativ profesion të cilin e ushtron me pas edhe në qytetin e Durrësit I gjith ky rrugëtim në fushën e përpunimit të hekurit krijoj kushtet për marrjen e inisiativës së themelimit të shoqërisë “Çipi Konstruksion” sh.p.k, ku mund të themi me bindje të plotë që z.Islam Cipi ka kontribuar jo vetëm me punë dhe kapital në themelimin e shoqërisë dhe ecurinë e saj por eksperienca e tij disavjeçare përkthehet në vlerë të shtuar për shoqërinë duke e bërë më pak riskoz terrenin në të cilën operon shoqëria.

Çfarë ofron

Misioni i shoqërisë “Çipi Konstruksion” sh.p.k
“Çipi Konstruksion” sh.p.k si një ndër partnerët kryesore me emrat më të rëndësishëm të biznesit, jetës sociale dhe aktualitetit mbetet këmbëngulese në misionin e saj. Ky mision inspirohet nga vijueshmëria e kontributit me mënyra të qëndrueshme dhe afatgjata për zhvillimin industrial
 si dhe për rritjen e mirëqenies sociale, duke u perpjekur të tejkalojë në ç’do moment pritshmëritë
e klientëve dhe partnerëve.


Vizioni i shoqerise “Çipi Konstruksion” sh.p.k
- Të arrijmë një rritje sa më të qëndrueshme dhe të kontrolluar, në mënyre që të përmbushim
misionin e kompanisë.
- Të sigurojme produkte inovative të përshatura më së miri me preferencat e klientëve.
- Të kemi një staf sa më profesional dhe të motivuar, gjë e cila na siguron plotësimin e kërkesave
të klientëve dhe pritshmëritë e kompanive përbërëse.
- T’i ofrojme klientëve tanë një shumëllojshmëri produktesh nga më cilësoret në sektor.
- Të sigurojmë trajnimin, mbështetjen dhe motivimin e nevojshëm për punonjësit tanë, për t’u
bërë atyre të mundur që të shfaqin potencialin maksimal në punë.


Vlerat
- I pari është klienti
Ne i trajtojmë klientët si partnerët tanë me tendencën për të tejkaluar pritshmëritë e tyre.
- Mirëprësim sfidat e reja
Sfidat e reja janë ato çka na motivojnë më shumë në punën tonë të përditshme.
- Nxisim inovacionin
Një nga përparësite tona në sektor është dedikimi jonë ndaj Kërkim-Zhvillimit.
- Puna ne grup, suksesi jonë
Ne jemi një familje dhe ky është parimi që ndjekim në punën tonë të përditshme.


Kompania jonë zotëron:
- Ambjente të brendshme pune: 1,000 m².
- Ambjent i hapur pune: 3,500 m².
- 3 vinçe-ura me kapacitet mbajtës 10 t.
- Kapaciteti vjetor: 5,000 tonë.
- Teknologji laser për gdhendje dhe prerje.

Shërbime

Bashkim godinash me konstruksion metalik
Bashkim godinash me konstruksion metalik
Kapanone per hidrocentrale me konstruksion dhe veshje paneli
Kapanone per hidrocentrale me konstruksion dhe veshje paneli
Konstruksion metalik per ndertim civil
Konstruksion metalik per ndertim civil
Konstruksione metalike industriale
Konstruksione metalike industriale
Konstruksione metalike per ndertim
Konstruksione metalike per ndertim
Konstruksione metalike per ndertime industriale
Konstruksione metalike per ndertime industriale
Konstruksione metalike per pallate
Konstruksione metalike per pallate
Konstruksione per ndertime industriale
Konstruksione per ndertime industriale
Mbulim catie me konstruksion
Mbulim catie me konstruksion
Ndertesa me konstruksion
Ndertesa me konstruksion
Ndertim catie me konstruksion metalik
Ndertim catie me konstruksion metalik
Ndertim dyshemeje me konstruksion hekuri
Ndertim dyshemeje me konstruksion hekuri
Ndertim kangjella hekuri
Ndertim kangjella hekuri
Ndertime industriale
Ndertime industriale
Perpunim hekuri
Perpunim hekuri
Prodhim konstruksione metalike
Prodhim konstruksione metalike
Prodhim traresh per konstruksione
Prodhim traresh per konstruksione
Projekte civile me konstruksione metalik
Projekte civile me konstruksione metalik
Projekte industriale
Projekte industriale
Projektim catiash per restorante hotele
Projektim catiash per restorante hotele
Projektim Montim
Projektim Montim
Punime dekorative celiku
Punime dekorative celiku
Punime dekorative metalike
Punime dekorative metalike
Shtesa kati me konstruksion
Shtesa kati me konstruksion
Shtesa me konstruksion celiku per godina
Shtesa me konstruksion celiku per godina
Shtesa me konstruksion metalik per godina
Shtesa me konstruksion metalik per godina
Themele me beton dhe konstruksione metalike
Themele me beton dhe konstruksione metalike
Veshje kapanoni me panele sanduich
Veshje kapanoni me panele sanduich
Veshje me panele sanduich
Veshje me panele sanduich
Zbatim projektesh industriale me konstruksion dhe veshje paneli
Zbatim projektesh industriale me konstruksion dhe veshje paneli

Katalogu

Katalog CIPI Konstruksion

Punë të kryera

Agro Blend Vore
Agro Blend Vore
Alb Star Fier
Alb Star Fier
Alba Mer
Alba Mer
Albel-sa shpk
Albel-sa shpk
Alta Group
Alta Group
Bankers Petroleum Marinze
Bankers Petroleum Marinze
Birra Peja Tirane
Birra Peja Tirane
Burgu Koplik
Burgu Koplik
Cikalleshi
Cikalleshi
Denisa shpk
Denisa shpk
Dogana
Dogana
Ena shpk
Ena shpk
Eurobicaku
Eurobicaku
Ferramente Shahini
Ferramente Shahini
Goga Basket
Goga Basket
Grimer shpk
Grimer shpk
Instituti i Gjeoshkences
Instituti i Gjeoshkences
Maron shpk
Maron shpk
MC Donalds Elbasan
MC Donalds Elbasan
Pjeze
Pjeze
Tirana Logistic Park
Tirana Logistic Park
Albamer
Albamer
Cinco Zone
Cinco Zone
Ergen shpk. Peqin
Ergen shpk. Peqin
Kapanon, Marikaj
Kapanon, Marikaj
Hidrocentrali Fush-Arze
Hidrocentrali Fush-Arze
Korce
Korce
Lifeguard tower on Cinco Zone
Lifeguard tower on Cinco Zone
Lushnje
Lushnje
Marikaj
Marikaj
No-Ar shpk Mezeze Tirane
No-Ar shpk Mezeze Tirane
Qendra Koplik
Qendra Koplik
Qendra Vlore
Qendra Vlore
Sarael Albania
Sarael Albania
Vlore
Vlore
Zhame, Lushnje
Zhame, Lushnje
Cati me konstruksion metalik, Fushe Kruje Nikel
Cati me konstruksion metalik, Fushe Kruje Nikel
Hotel Vivas
Hotel Vivas
Pedana me konstruksion metalik, Durres
Pedana me konstruksion metalik, Durres
Shkalle emergjence, Durres
Shkalle emergjence, Durres
Tende multifunksionale  Resorti “Panorama”
Tende multifunksionale Resorti “Panorama”
Veshje me panel sandwich ne Tirane
Veshje me panel sandwich ne Tirane