Secondary Adv

AMAR Mobileri

 

Përshkrimi

Amar Mobileri është një kompani që operon në tregun e dizenjimit dhe prodhimit të produkteve të arredimit prej shumë vitesh duke përfshirë: arredimin e apartamenteve, vilave, hoteleve , bareve , restoranteve, shtëpiave dhe cdo ambjenti tjetër që keni vendosur ta mobiloni. Amar Mobileri synon për të plotësuar kërkesat gjithnjë në rritje të cdo klienti dhe hapësire me produktet që prodhon dhe ofron. Forca jonë për të ecur përpara qëndron në kombinimin e një stafi të kualifikuar me makineri të teknologjisë së lartë. Stafi ynë është gjithmonë i gatshëm t`ju ndihmojë dhe t`ju japë ide dhe zgjidhje të përshtatura në ambjentet tuaja. Ne në Amar Mobileri  ju ofrojmë studimin dhe përpunimin e ambjentit tuaj në mënyrë që të keni shtëpinë tuaj sic e ëndërroni. Përpunimi i drurit është art, ndaj dhe ne përpiqemi t`i japim atij vlerën që meriton! 

Çfarë ofron

Amar Mobileri i ofron klientëve mundësinë për të zgjedhur produktet e tyre me kosto të ulët dhe garantimin e cilesisë. Prodhimet tona janë bazuar në krijimin e modeleve të reja bashkëkohore, përzgjedhjen e lëndëve të para : aksesorëve, tekstileve dhe lendës drurësore.

 

- Mobilje druri - Zgjedhim për ju materialet më të mira të drurit, për t`i dhënë ambjentit tuaj cilësinë e merituar.

- Mobilje të përsonalizuara - Në bashkëpunim me ekipin tonë do të mund të prodhojmë për ju mobilje unike.

- 100% cilësi - Ruajmë standardin në cilësinë e produkteve që zgjedhim.

 

Amar Mobileri ofron : arredim shtëpie , arredim për hoteleri , arredim dhomash gjumi ,mobilje zyre me porosi,mobilje për bare restorante, divane, kolltuqe , dhoma gjumi, kënde, kuzhina, soxhorno, minibare, tavolina mesi dhe televizori, tavolina ngrënie me karrige, Scarpiere ose mobilje për këpuce, dollape dhe cdo mobilje tjetër sipar porosisë. Vetëm tek ne do të prekni cmimin dhe cilësinë më të mirë në treg. Mos ngurroni që të zbuloni Showroom-in tonë Amar Mobileri!

Shërbime

Arredim dhe mobilim kuzhinash gatimi
Arredim dhe mobilim kuzhinash gatimi
Arredim dhomash per hoteleri
Arredim dhomash per hoteleri
Arredim i personalizuar
Arredim i personalizuar
Arredim per bare dhe restorante
Arredim per bare dhe restorante
Arredim per dhome gjumi femijesh
Arredim per dhome gjumi femijesh
Dhoma gjumi per vajza dhe djem
Dhoma gjumi per vajza dhe djem
Divan dysh,tek,tresh modern per ambjente ndenje
Divan dysh,tek,tresh modern per ambjente ndenje
Divane dhe kolltuqe sipas porosise
Divane dhe kolltuqe sipas porosise
Ekspozite mobiljesh ne Tirane
Ekspozite mobiljesh ne Tirane
Kende moderne me porosi
Kende moderne me porosi
Kolltuk me kembe druri dhe veshje kamoshi
Kolltuk me kembe druri dhe veshje kamoshi
Komplete dhoma gjumi per cifte
Komplete dhoma gjumi per cifte
Komplete dhoma gjumi per hotele
Komplete dhoma gjumi per hotele
Komplete divanesh dhe kolltuqesh
Komplete divanesh dhe kolltuqesh
Mobilje per kuzhine gatimi
Mobilje per kuzhine gatimi
Mobilje te personalizuara
Mobilje te personalizuara
Mobilje televizori
Mobilje televizori
Sete karrige dhe tavolina te personalizuara
Sete karrige dhe tavolina te personalizuara
Tavolina ngrenieje te personalizuara
Tavolina ngrenieje te personalizuara
Dhoma gjumi per femije
Dhoma gjumi per femije

Punë të kryera

AMAR Mobileri1536758425
AMAR Mobileri1536758437
AMAR Mobileri1536758449
AMAR Mobileri1536758462
AMAR Mobileri1536758473
AMAR Mobileri1536758482
AMAR Mobileri1536758493
AMAR Mobileri1536758523
AMAR Mobileri1536758673