Secondary Adv

EASY CARE

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania jonë është e përkushtuar për klientët tanë duke ofruar shërbime të shkëlqyera pastrimi të shtëpive në të gjithë Shqipërinë. Në Easy Care, ne rrisim reputacionin tonë për përsosmëri dhe kënaqësi të konsumatorëve duke ruajtur fokusin në vizionin dhe misionin tonë kryesor.

 

Kemi një garanci sherbimi.
Me kompaninë tonë, shërbimi juaj është i garantuar. Ju mund të keni besim të plotë në zgjedhjen e ekipit tonë. Ne zhvillojmë marrëdhënie me klientët tanë bazuar në besim.


Ne përdorim Sistemin tonë të rrotullimit për pastrim në thellësi dhe të specializuar.
Ne përdorim një sistem të provuar për të siguruar që pronarët e shtëpive tona janë të kënaqur me rezultatin e punës tonë. Sistemi ynë ka rezultuar efektiv në më shumë se dymijë pastrime. Është projektuar të jetë tërësor dhe i orientuar në detaje dhe të theksojë cilësinë.

Ne kemi vleresime të shkëlqyera të konsumatorëve.
Klientët tanë na besojnë dhe na rekomandojnë tek miqtë dhe të dashurit e tyre. Ne krijojmë marrëdhënie me klientët tanë, duke gjeneruar besnikëri dhe besim.

 

Ne marrim masa për të siguruar besimin tuaj.
Kompania jonë është e siguruar dhe e garantuar dhe të gjithë punonjësit tanë kalojnë nëpër shqyrtime të rrepta dhe trajnime për paqen e mendjes suaj. Përtej kufirit, vizioni ynë mbetet i njëjtë: të jetë kompania dominuese e pastrimit të banesave në tregjet tona.

 

Misioni ynë
Easy Care do të jetë ofruesi kryesor i shërbimeve të pastrimit të banimit, duke krijuar një ndikim pozitiv në cilësinë e jetës së pronarëve të shtëpive që shërbejmë, njerëzve që ne punësojmë dhe atyre që ne mbështesim.

Jo vetëm që ne u ofrojmë klientëve tanë shtëpi të pastra, por ne bëjmë pjesën tonë për ta mbajtur Tokën të pastër. Ne përqëndrohemi në përdorimin e materialeve të pastrimit të gjelbër që janë përgjegjës për mjedisin ose të qëndrueshëm. Ne jemi një nga pak shërbimet e pastrimit në Shqipëri për ta bërë këtë.

- Pastrim ekologjik
- Shërbim i garantuar
- Punonjës të trajnuar plotësisht
- Frekuencat e pastrimit

Çfarë ofron

Ne në Easy Care kemi një garanci shërbimi. Me kompaninë tonë, shërbimi juaj është i garantuar. Ju mund të keni besim të plotë në zgjedhjen e ekipit tonë.

Abonimet që ne ofrojmë përfshijnë:
• Pastrimi javor
• Pastrimi çdo dy javë
• Pastrimi njëherë ne tri-javë
• Pastrimi nje herë në katër javë
• Pastrimi mujor
• Një pastrim total
• Shërbime me porosi

 Shërbimet tona standarde dhe shtesë përfshijnë:
- Pastrim apartamenti
- Pastrime zyrash, ambjente tregtare, dyqane, biznese etj.
- Mirëmbajtje shtëpie, pastruese per shtepi
- Pastrime pas ndërrimit të shtëpisë
- Pastrim i shtëpisë, dhomës së gjumit, dhomës së ndjenjes, kuzhinës, tualetit, dyer dhe dritare, tapetesh.
- Pastruese per lokale dhe bare
- Pastrim restorantesh, banakesh dhe kuzhinash gatimi profesionale
- Pastrim profesional per hoteleri

Shërbime

Ekip pastrimi me rezervim
Ekip pastrimi me rezervim
Kompani dhe ekip pastrimi
Kompani dhe ekip pastrimi
Kompani pastrimi per bare dhe lokale
Kompani pastrimi per bare dhe lokale
Larje tapetesh me shkume dhe tharje te njekohshme
Larje tapetesh me shkume dhe tharje te njekohshme
Larje, pastrim xhamash dhe fasadash
Larje, pastrim xhamash dhe fasadash
Mirmbajtje mujore per shtepi dhe biznese
Mirmbajtje mujore per shtepi dhe biznese
Mirmbajtje shtepie
Mirmbajtje shtepie
Ofrime pastrime per kopshte dhe cerdhe
Ofrime pastrime per kopshte dhe cerdhe
Pastrim banaku, lavamani, lavapjate
Pastrim banaku, lavamani, lavapjate
Pastrim i dyshemese per biznese te ndryshme
Pastrim i dyshemese per biznese te ndryshme
Pastrim mokete ne te thate
Pastrim mokete ne te thate
Pastrim parketi
Pastrim parketi
Pastrim vilash
Pastrim vilash
Pastrime komerciale
Pastrime komerciale
Pastrime per apartamente
Pastrime per apartamente
Pastrime per zyra
Pastrime per zyra
Pastrime sallash eventesh dhe pritjesh
Pastrime sallash eventesh dhe pritjesh
Pastrime te orendive dhe mobiljeve shtepiake
Pastrime te orendive dhe mobiljeve shtepiake
Pastrime totale per ambjente
Pastrime totale per ambjente
Sherbim pastrimi pas ndertimit te baneses
Sherbim pastrimi pas ndertimit te baneses
Sherbim pastrimi per banesa
Sherbim pastrimi per banesa
Sherbim pastrimi per institucione te ndryshme
Sherbim pastrimi per institucione te ndryshme
Sherbime cilesore pastrimi
Sherbime cilesore pastrimi
Sherbime pastrimi me abonim
Sherbime pastrimi me abonim
Sherbime pastrimi pas rimodelimit te ambjentit dhe banesave
Sherbime pastrimi pas rimodelimit te ambjentit dhe banesave

Punë të kryera

Pastrim periodik per apartament
Pastrim periodik per apartament
Pastrim periodik per zyra
Pastrim periodik per zyra
Pastrim total per apartament
Pastrim total per apartament