Secondary Adv

ITE GRUP

ITE GRUP Shfaq kontaktet

Adresa:Autostrada Tirane-Durres km 5, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

ITE Grup paraqitet në tregun shqiptar si një nga firmat kryesore për  tregtim materiale elektrike, pajisje elektronike, telekomunikacionit. Projekton dhe implementon objekte industriale dhe civile. Prodhon panele elektrike te certifikuara nga Schneider Electric deri ne 4000A. Afron produkte nepermjet partnerve me prestigjoze si : Schneider Electric, Vimar, Vortice, Bosch, OMS Lighting, SIDE Lighting, Bega, Meyer Lighitng, Instalight, Lovato, Fracarro, Farfisa, Arnocanali, Special Cavi Baldasar, Comfra, Sea Transformatori, , PRAMAC Generator etj.

Çfarë ofron

ITE GRUP ofron Projektim dhe Implementim ne fushen e energjise, Energjise rinovueshme, në objekte civile, industriale dhe infrastrukture.

 

Implementim

Pranë“ITE Grup” ekzistojnë ekipe të specializuara në zbërthimin dhe implementimin e projekteve me natyrë civile dhe industriale. Në funksion dhe në plotësim të kësaj tradite, tashmë është vendosur përzgjedhja dhe shfrytëzimi i materialeve të përdorura, në përputhje me standartet dhe normat më të reja si dhe aplikohen zgjedhjet bashkëkohore të dhëna nëpërmjet studios së projektimit.
Në këtë aspekt implementohen sistemet e mëposhtme:

-    Sisteme të transformimit dhe furnizimit të energjisë elektrike.
-    Sisteme të shpërndarjes së brendshme të energjisë në objekt.
-    Sistemetë rezervimit  të energjisë,  gjenerator, UPS.
-    Sisteme të matjes dhe përmirësimit të  parametrave të energjisë.
-    Sisteme të menaxhimit të godinave, BMS.
-    Sisteme të kontrollit dhe supervizimit të energjisë, SCADA.
-    Sisteme të tokëzimit, ekuipotencializimit dhe mbrojtjes nga shkarkimet atmosferike.
-    Sisteme të sinjalizimit nga zjarri.
-    Sisteme data dhe telefonike, përfshirë rack dhe gjithë aksesorët e tjerë.
-    Sisteme të sigurisë,  akses kontrollet  dhe vezhgimit, CCTV.

 

Prodhim panele

“ITE Grup” realizon nëpërmjet sektorit të Asamblimit të Paneleve, projektimin dhe realizimin e paneleve elektrike të shpërndarjes, matjes, komutimit dhe automatizimit, deri në 4000A.

Projektime
Studio e Projektimit ofron zgjidhje në fushat e mëposhtme:

-    Projekte elektrike për transformim engjergjie. ( Nënstacione, kabina, 110/20/0.4 KV).
-    Projekte elektrike për rezervim enegjie. (Gjeneratorë, ups, radrizatorë, stabilizatorë etj.).
-    Projekte elektrike objekte publike. (Qendra tregtare, spitale, shkolla, stadiume etj).
-    Projekte elektrike  objekte industriale. (Fabrika prodhimi, kapanone, etj).
-    Projekte elektrike për ndriçime profesionale per cdo lloij ambjenti.         
-    Projekte elektrike për sisteme zjarri, vjedhje, aksses kontroll, CCTV etj.
-    Projekte të sistemeve  BMS për objekte civile dhe objekte industriale.
-    Projekte të sistemeve SCADA për supervizim dhe automatizim procesesh.

 

Tregtim Materiale Elektrike
"ITE  Grup" zbaton ne menyre rigoroze tregtimin e materialeve te ndryshme elektrike duke perfshire shperndarje ne te gjithe territorin e Republikes se Shqiperise.

Shërbime

Aksesore fiksimi
Aksesore fiksimi
Celsa dhe priza Vimar
Celsa dhe priza Vimar
Data, Telefoni, Fiber
Data, Telefoni, Fiber
Gjeneratore Elektrike
Gjeneratore Elektrike
Kabllo elektrike, Materiale elektrike,
Kabllo elektrike, Materiale elektrike,
Kanalina per instalime elektrike
Kanalina per instalime elektrike
Ndricim
Ndricim
Shperndarje Energjie
Shperndarje Energjie
Automatizime
Automatizime
Prodhim panele elektrike
Prodhim panele elektrike
Aspiratore aksial e centrifugale
Aspiratore aksial e centrifugale
Fibra optike
Fibra optike
Panele elektrike
Panele elektrike
Panlele diellore
Panlele diellore
Sisteme konferencash Bosch
Sisteme konferencash Bosch
Sisteme vezhgim
Sisteme vezhgim
Antena satelitore dhe tokesore
Antena satelitore dhe tokesore
Videocitofoni
Videocitofoni
Automate industrial e civile
Automate industrial e civile
Celsa Vimar
Celsa Vimar
Automatizime Schneider Electric
Automatizime Schneider Electric
Distributor Zyrtar VIMAR
Distributor Zyrtar VIMAR
Llampa General Electric
Llampa General Electric
Ndricues Llampa LED
Ndricues Llampa LED
Panele shperndarje elektrike
Panele shperndarje elektrike

Historiku

ITE Grup krijuar ne vitin 1995 eshte kompani qe tregeton materiale elektrike, projekton dhe implementon impiante ne fushen e energjise elektrike,

Punë të kryera

City Park
City Park
Qendra Spitalore Universitare Tirane (QSUT)
Qendra Spitalore Universitare Tirane (QSUT)
ETC
ETC
Albcontrol, Kulla Aeroportit Rinas ANTA
Albcontrol, Kulla Aeroportit Rinas ANTA
Vodafone HQ
Vodafone HQ
Aeroporti Nene Tereza
Aeroporti Nene Tereza
Stadiumi Elbasanit
Stadiumi Elbasanit
Banka Shqiperise
Banka Shqiperise
Ark Hotel Best Western
Ark Hotel Best Western
Stadiumi Shkoder Loro Borici
Stadiumi Shkoder Loro Borici
Ndricimi Qender Korce, Pazari Ri Korce
Ndricimi Qender Korce, Pazari Ri Korce
Ndricimi Autostrada Tirane Durres, Segmenti Rrethrrotullimi Zogu Zi – Mbikalimi Kashar
Ndricimi Autostrada Tirane Durres, Segmenti Rrethrrotullimi Zogu Zi – Mbikalimi Kashar
Palliti Sportot Tirana Olympic Park
Palliti Sportot Tirana Olympic Park
Parkim Nenetokesore Bulverdi Ri Tirane
Parkim Nenetokesore Bulverdi Ri Tirane
Rikonstruksioni Sheshi Skenderbej
Rikonstruksioni Sheshi Skenderbej
Showroom Volvo Mektrin
Showroom Volvo Mektrin

Filiale

Magazina Qendrore: Autostrada Tiranë – Durrës,  Rruga  Dytësore, Km 5, T: +355 4 4538 400

Filiali Tirane 1: Adresa: Rruga“Perla Rrexhepi”, Nr 12, C: +355 68 60 38 996, T: +355 4 4538 451

Filiali Tirane 2: Adresa: Rruga “Theodor Keko” Nr 12, C: +355 67 45 86 455

Filiali Durres: Adresa: Rruga  Plazhit (Përballë Hotel “Florida”), C: +355 68 60 40 140

Prodhim Panele: Autostrada Tiranë – Durrës,  Rruga  Dytësore, Km 5, T: +355 4538 445

Certifikime

ISO 9001:2008, ISO 140001:2004, ISO 18001:2007, ISO 27001:2013, PASS 99:12 Schneider Certificate for Electrical Switchboards up to 4000A