Secondary Adv

Inda Company

Adresa: Zona Industriale Vaqarr, Tirane, Albania

 

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Inda Company operon në tregun shqiptar tashme prej 14 vitesh të sukseshme në sektorin e ndërtimit dhe bujqësisë më paisje dhe makineri nga më të ndryshmet dhe cilësoret. Kompania ofron shitje me pakicë dhe shumicë në të gjithë vendin si dhe Kosovë, Maqedoni dhe Mali të Zi, duke plotësuar kështu njëhërë e mirë tregun rajonal me makineri të një teknologjie të lartë. Në sajë të eksperiencës shumëvjeçare Inda shpk tregëton materiale të ndryshme ndërtimi duke filluar që nga skelat më të sigurta, betoniere, gjeneratorë, kultivatorë të markave më të njohura të cilët janë testuar për t'i rezistuar kohës dhe një sërë produktesh të tjera. Bashkëpunimi me kompani ndërkombëtare si Boch, Zaiman, Shangai, Lombardini, Loncin, Fuzhou Launtop M & E Co etj, i ka dhënë kompanisë Inda prestigj dhe besueshmëri në tregun rajonal. Një ndër vecoritë që e karakterizon kompaninë është stafi i kualifikuar i cili është trajnuar posacërisht për të drejtuar klientët në përdorimin sa më efikas të makinerive , si dhe shërbimin ndaj tyre edhe pas shitjeve.

Çfarë ofron

Kompania Inda tregton dhe ofron një gamë të gjërë produktesh për nevojat tuaja. Në dyqanet e Inda Company do të gjeni makineri të firmave të njohura italiane, japoneze, kineze, etj. Kompania siguron produkte ekonomike për zgjidhje strategjike të tilla si në ndërtim, industri, automotive dhe detare, me produkte të destinuara për mini-makinat, makina profesionale të pastrimit, motorrët detare, dumpers dhe miksera betoni. Tek Inda Company do të gjeni një shumëllojshmëri makinërish ndërtimi si: Hapese gropash, skela, kompresor ajeri, vinca italiane, Koreane, Pioner, Elevator etj, vibratore, zore vibratori, sirte, betoniere; Freze dore, me motor nafte dhe benzine, mini freze: Korese bari me ndezje manuale e elektrike, me nafte dhe benzine; Rimorko dhe pjese freze; Pompa uji, pompa per uje te kripur, me benzine, nafte, grupe per pompa uji, pjese dhe aksesore te tjere shtese per pompa; Pompa per sperkatje shpine, me depozite, me motorr benzine, me karroce, pompa sperkateje me elektromotorr,si dhe pjese per pompa sperkatje. Makineri për zgjidhje në bujqësi të tilla si: Bluarse misri, shkermoqese misri,makineri mjelese, zetora, pjese dhe akesore te nevojshem per keto makineri. Kompania tregton gjithashtu edhe të gjitha llojet e motorreve me nafte dhe benzine si ; Motorra Lombardini, Motorra Launtop, Motorra Loncin, Motorra Subaru , elektromotorrë etj, tipar kryesor i të cilëve është shkathtësia dhe cilësia e parë. Të gjitha produktet që kompania ofron eksportohen nga firmat më prestigjoze në botë dhe ofrojnë siguri maksimale në punë. Produktet janë të pajisura me certifikatën e sigurisë dhe cilësisë sipas standarteve të Bashkimit Europian.

Shërbime

Aksesore dhe skeleri
Aksesore dhe skeleri
Freza per punimin e tokes
Freza per punimin e tokes
Gjeneratore me motor benzine dhe nafte
Gjeneratore me motor benzine dhe nafte
Helikopter nivelues per beton
Helikopter nivelues per beton
Korrese bari me motorr Honda
Korrese bari me motorr Honda
Makineri per prerje asfalti
Makineri per prerje asfalti
Makineri per punim toke
Makineri per punim toke
Motorra nafte per freza
Motorra nafte per freza
Pajisje lavazhi
Pajisje lavazhi
Vinca kantieri
Vinca kantieri
Motorra Subaru benzine
Motorra Subaru benzine
Motorra Loncin
Motorra Loncin
Motorra Lombardini
Motorra Lombardini
Motorra Launtop
Motorra Launtop
Motorra me ndezje manuale
Motorra me ndezje manuale
Elektropompa uji
Elektropompa uji
Motorra industriale
Motorra industriale
Motorra benzine
Motorra benzine
Motorra benzine per korrse bari
Motorra benzine per korrse bari
Kompresore ajeri
Kompresore ajeri

Katalogu

Katalog Inda Company

Historiku

Inda Company shpk është krijuar në shkurt të 2000 dhe prej 14 vjetësh ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës në të gjithë Shqipërinë, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi. Inda shpk shet makineri bujqësore, pajisje ndërtimi dhe dhe makineri të ndryshme. Me një staf të kualifikuar dhe me një shërbim mjaft cilësor ajo operon me sukses në tregun shqiptar me linjat e saj të prodhimit të skelerisë e shumë shërbime të tjera. Në dyqanet e Inda Company shpk do të gjeni makineri të firmave të njohura italiane, japoneze e kineze.

Partnere

E.C.EExenLombardiniLancinPlexistabSavaSincroSubarisogaenergyteamsirteravelpumpmanmasterpaclowehawkG-STONEGARTHENbarbieri

Certifikime

                                                   

Motokultivatoret, Motofrezat dhe Motokorsat italiane Barbieri