Secondary Adv

Tenda Durim

Adresa:Rruga Bashkia, Vorë, Albania

 

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Durim shpk operon në tregun shqipetar prej 17 vitesh në tregtimin e tendave , gazebove, xhamave, grilave, perdeve, kornizave etj. Kompania është bërë një pikë referimi për të gjitha bizneset dhe familjet të cilat vleresojnë cilësinë dhe kualitetin e produkteve italiane.Kompania tregton produktet më cilësore të kompanive më njohura italiane ne prodhimin e tendave.Gjatë viteve kompania Durim shpk është gjithmonë e më evëmendshme ndaj nevojave të tregut, duke sjellë një shumëllojshmëri produktesh dhe ngjyrash, nga kompani të specializuara në prodhimin e produkteve të vecanta. Kreativiteti, hijeshia, kombinime të reja të ngjyrës, janë udhëzimet e dizejnuesve të cilët vazhdimisht janë në kërkim të përzgjedhjeve të lëndëve të para.

Çfarë ofron

Kompania Durim ofron per tregun shqiptar një gamë të gjërë të tendave për mbrojtjen nga dielli duke filluar nga tenda kundra diellit ; Tenda dielli; Tenda alumini(modelet e fundit), Grila per fasada xhamash; Tenda veneciane; Tenda ballkonesh; Tenda restorantesh; Tenda hoteli; Tenda lokali; Tenda arkitektonike; Gazebo tenda; Tenda me vela; Tenda me hapje dhe me ndricim etj. Durim shpk realizon struktura te medha per aktivitete te ndryshme, ofron aksesore për tenda, xhama me palosje, pergola, sisteme me rreshkitje high tech. Kompania realizon edhe matjen e projekteve ne terren, ofron projektime falas si dhe montimin e tendave. Kompania ka ngritur një shërbim të veçantë që përbëhet nga specialistë të brendshëm dhe të jashtëm për montimin e tendave për industri, hotele, spitale dhe shkolla. Durim shpk tregton produkte të përshtatshme me tregun në një raport të shkëlqyer cilësi / çmim.

Shërbime

Aksesore per montim tende
Aksesore per montim tende
Aksesore tendash
Aksesore tendash
Copa per tenda
Copa per tenda
Mbulese me ndricim
Mbulese me ndricim
Projektim tendash
Projektim tendash
Tenda arkitektonike
Tenda arkitektonike
Tenda me ndricim
Tenda me ndricim
Tenda me palosje
Tenda me palosje
Tenda me vela
Tenda me vela
Tenda per oborre
Tenda per oborre
Tenda per parkime
Tenda per parkime
Tenda pergola
Tenda pergola
Tenda pishine
Tenda pishine

Historiku

Durim Albania u themelua në vitin 1997 si shpërndares i produkteve Rilox, të kompanisë italiane lider në këtë sektor. Në territorin shqiptar Durim e ka vendosur veten si një pikë referimi për të gjithë operatorët të këtij sektori, duke e çuar dizajnin italian dhe teknologjinë në një vend që di se si të vlerësojë cilësinë dhe shijen e "Made in Italy". Durim Itali është themeluar në vitin 1998 dhe është një pikë referimi në zonën e Piemonte, Biella dhe Vercelli, të cilat dallohen nga cilësia e produkteve dhe shërbimeve të ofruara.

Punë të kryera

Hotel Coloseo Shkoder
Hotel Coloseo Shkoder
Hotel Comfort
Hotel Comfort
 Hotel Tirana
Hotel Tirana
Bar Noel
Bar Noel
Tenda Durim1432639423
Tenda Durim1432639435
Tenda Durim1432639443
Tenda Durim1432639456
Tenda Durim1432639464
Tenda Durim1432639473
Tenda Durim1432639487
Tenda Durim1432639494
Tenda Durim1450448970
Tenda Durim1450448993
Tenda Durim1450449008
Tenda Durim1464953706
Tenda Durim1464953725
Tenda Durim1464953745
Tenda Durim1464953765
Tenda Durim1464953781
Tenda Durim1464953800

Partnere

GibusitalcovermactendSatlerSuntechTechnolightgt-group-italiaprogramma-eclissiyukselen-tentemastermotionsomfy

Certifikime

Prodhimi

Ekspozita