Secondary Adv

Climacasa shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

CLIMACASA eshte nje kompani me nje staf te specializuar ne fushen e ngrohje -ftohjes –hidraulike .Objektivi kryesor eshte arritja e komfortit ne ambjent shendet dhe  kursim ne energji. Stafi yne merret me projektimin-zbatimin dhe ndjekjen e punimeve deri  ne dorezimin e objektit .Te specializuar ne sistemet e automatizimeve per godina rezidenciale dhe komerciale.Kompania jone operon prej vitesh në tregun Shqipëtar, me aktivitet kryesor në projektim tregtim dhe instalim të paisjeve për sisteme ngrohje-ftohje, chiller dhe fan-coil, sistemeve te ngrohjes me kaldaja,kondicionim etj. Kompania ka një staf të specializuar në kete fushe, të cilët kujdesen deri në detaje në shërbimin ndaj klientit deri ne dorezimin e punes. Objektivi kryesor i kompanisë është që të arrijë komfortin në ambientet tuaja, shëndet dhe kursim energjie. Sot investimi më I mire është efikasiteti I energjisë, e cila prodhon një kthim të madh të investimeve, në kohë të caktuara, Climacasa shpk ka si qëllim të hartojë, instalojë dhe mirëmbajë sistemet në mënyrë efikase të ngrohje ftohjes si dhe hidraulike dhe të rizhvillojë ato të vjetëruara, duke ofruar zgjidhje me nevojat specifike të secilit klient sipas kerkesave. Gama e gjërë e artikujve I siguron konsumatorit zgjidhjen e duhur.

Çfarë ofron

Kompania Climacasa shpk tregton paisje rezidenciale dhe komerciale të tilla si:
• Chiller dhe fan-coila per sisteme ngrohje-ftohje
• Kaldaja me gaz, nafte, elektrike, radiator alumini dhe celiku
• Centrale te specializuara te automatizimit te ketyre sistemeve
• Oxhake per sisteme ngrohje me uje dhe ajer,
• Pompat e furnizimit me uje dhe qarkulluese,ene zgjerimi te te gjitha madhesive.
• Panele diellore familjare dhe te kombinuar me bolitore
• Materiale hidraulike,
• Tub dhe rakorderi, etj,


Kompania jone realizon: Shtrimin e linjave per te gjithe sistemet qe disponon dhe me pas montimin e paisjeve ne kohen e kerkuar nga klienti. Ofron realizim te sistemeve te kombinuara dhe automatizimin e tyre me pajisje Siemens.Tregeton grupe pompash per objekte civile dhe industrial dhe jep asistence ne montimin e tyre. Ofrojme perllogaritje te sistemeve ne kohe te shkurter ne baze te programeve komjuterike te ofruara nga fabrikat, gjithashtu ofrojme dhe anen hidraulike te cdo lloj projekti qe nga instalimi deri tek furnizimi i te gjithe materialeve te nevojsheme Kompania ofron edhe mirëmbajtje të sistemeve ngrohje-ftohje dhe hidraulike ekzistuese.

Shërbime

Kaldaje gazi
Kaldaje gazi
Oxhaqe me dru
Oxhaqe me dru
Panele diellor per ngrohje uji
Panele diellor per ngrohje uji
Radiator per tualet
Radiator per tualet
Radiatore alumini per ngrohje shtepie
Radiatore alumini per ngrohje shtepie
Fan Coil
Fan Coil
Kondicionere dyshemje per ambiente te ndryshme
Kondicionere dyshemje per ambiente te ndryshme
Kondicionere
Kondicionere
Tuba dhe rakorderi
Tuba dhe rakorderi
Chiller Industriale (24 kW ?· 1597kW).
Chiller Industriale (24 kW ?· 1597kW).
Materiale hidraulike
Materiale hidraulike
Kondicionere inverter multi split
Kondicionere inverter multi split
Pompa HVAC
Pompa HVAC
Paisje qendrore per sisteme VRF
Paisje qendrore per sisteme VRF
Chiller Comercial
Chiller Comercial
Rekuperator ajri (400 m3 / 7000m3)
Rekuperator ajri (400 m3 / 7000m3)
Chiller i  Games Familjare (6 kW / 16 kW)
Chiller i Games Familjare (6 kW / 16 kW)
Sobe me pellet
Sobe me pellet
ROOF TOP 65kW / 252 kW
ROOF TOP 65kW / 252 kW
Pompa uji vertikale centrifugale
Pompa uji vertikale centrifugale

Katalogu

Katalog Climacasa shpk

Historiku

Climacasa shpk me seli tek rruga e Kavajës ne Tiranë ndër vite ka sjellë markat me cilesore te njohura në tregun vendas. Keto vite kemi realizuar punime nga me te ndryshmet në objekte të administrates publike si: Burgu I ri Elbasan ( financuar nga EU ), Burgu i ri Berat ( financuar nga EU ) te cilat kane pasur sisteme te kombinuara te shtrimit nga dyshemeja ,te ngrohje-ftohjes me chiller dhe paneleve diellore, instalimin e sistemit te ngrohjes te Shkolles se Mesme “Petro Nini” Tirane. Nje sere sherbimesh te ndryshme tek Hotel Sheraton Tirana per sa i perket sistemit te ngrohje- ftohjes, kondicionimit dhe sistemit te ujit. Ka kryer mirembajtje te vazhdueshme prane godinave spitalore QSUT Nene Tereza Tirane ne godinat e Pediatrise,Psikiatrise,Onkologjise MNZSH etj. Punët e shumta që kompania ka realizuar kanë bërë që kapitali I kompanisë të rritet dhe njekohesisht të investojmë në teknologji të reja, për të sjellë pranë jush produkte të standarteve europiane.

Punë të kryera

AUTORITETI SHTETEOR PER INFORMACIONIN GJEOHAPSINOR
AUTORITETI SHTETEOR PER INFORMACIONIN GJEOHAPSINOR
DREJTORIA NR 3 E PUNETOREVE TE QYTETIT TIRANE-
DREJTORIA NR 3 E PUNETOREVE TE QYTETIT TIRANE-
DREJTORIA E SHERBIMIT TE TRUPIT DIPLOMATIK
DREJTORIA E SHERBIMIT TE TRUPIT DIPLOMATIK
AMBASADA AMERIKANE
AMBASADA AMERIKANE
Burgu i ri Berat
Burgu i ri Berat
Burgu i ri Elbasan
Burgu i ri Elbasan
Hotel Sheraton, Tirane
Hotel Sheraton, Tirane
QSUT
QSUT
Sisteme ngrohje ne dysheme
Sisteme ngrohje ne dysheme
Ministria e Integrimit
Ministria e Integrimit
Spitali Onkologjik
Spitali Onkologjik
Pediatria
Pediatria
Petro Nini Luarasi Tirane
Petro Nini Luarasi Tirane
Tirana Parking
Tirana Parking
Godina e administrates HEC Vau Dejes
Godina e administrates HEC Vau Dejes
Spitali Francez
Spitali Francez
Spitali Neurologjik
Spitali Neurologjik

Partnere

GallettiMaxaSiemensdp-pumpscadel

Certifikime

- Certifikata ISO 9001:2008
- Certifikata ISO 50001:2011
- Certifikata BS PAS 99:2012
- Certifikata ISO/IEC 27001:2013
- Certifikata ISO 3834-2:2006
- Certifikata ISO 14001:2004
- Certifikata BS OHSAS 18001:2007