Secondary Adv

MTS shpk

Adresa:Rruga Hoxha Tahsim,nr.54, Tirane, Albania

 

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

MTS shpk është themeluar në vitin 1992 dhe ka si aktivitet kryesor furnizimin me materiale hidraulike dhe termosanitare për shkarkimin e impianteve dhe instalime termosanitare. Eksperienca e gjatë ka bërë që emri i MTS shpk të rritet ndër vite, duke i dhënë prestigj dhe besueshmëri në tregun vendas. Kompania ka zgjeruar rrjetin e saj të bashkëpunimit me firmat më të njohura ndërkombëtare të tilla si: HATRIA , ALICE CERAMICA , FLEXDOCCIA , KLUDI , NEWFORM , STILHAUS , RADIALIGHT , DIANFLEX,  COES duke krijuar nje shumllojshmeri te produkteve per zgjedhjet e klienteve te saj. MTS shpk ka një staf të kualifikuar dhe të specializuar, të cilët kujdesen dhe i ofrojnë klientit një shërbim sa më efikas. Në vazhdim, MTS shpk ka evoluar duke ofruar shperndarjen hidraulike dhe termike, si dhe në përdorimin e materialeve alternative në hidraulike. Falë risive teknologjike sigurohet një standard cilësie i lartë.

Çfarë ofron

Kompania MTS shpk ofron një gamë të gjërë produktesh për materiale hidraulike dhe termosanitare të tilla si: Në mënyrë të veçantë, ofron një zgjedhje të gjerë për banjo , hidrosanitare, lavamane, wc, bide, pllaka dushi, kabina dushi, grupe dushi, tuba per shkarkim, rubineta, rakorderi, pjesë këmbimi për banjo, boliere, ngrohje dhe pajisje të ndryshme për banjo, aksesorë shtese per banje, rubineta dhe mishelatore per cdo lloj aplikimi, etj. Kompania tregton edhe sistemet e shkarkimeve civile me tuba dhe rakorderi PPR me gominë të markave më të mira europiane. Kompania MTS kryen shitje me shumicë dhe pakicë duke garantuar disponueshmërinë e stafit në cdo moment. MTS shpk jep zgjidhje për banjon tuaj, por jo vetëm që e bën atë më të gjerë, por jep zgjedhje të pafundme që mund të transformojnë tualetin tuaj në një instrument të mirëfilltë për kujdesin e trupit. Të gjitha produktet që kompania ofron janë të certifikuara sipas të gjitha standarteve të BE-së.

Shërbime

Wc rimles HATRIA
Wc rimles HATRIA
Wc e varur HATRIA
Wc e varur HATRIA
Kollone dushi FLEXDOCCIA
Kollone dushi FLEXDOCCIA
Grupe lavamani per kuzhina
Grupe lavamani per kuzhina
Kabina dushi per tualet
Kabina dushi per tualet
Lavaman 120cm MINERALMARMO
Lavaman 120cm MINERALMARMO
Lavamane me forma te ndryshme
Lavamane me forma te ndryshme
Lavaman semi inkaso MINERALMARMO
Lavaman semi inkaso MINERALMARMO
Lavamane per bare
Lavamane per bare
Lavamane per tualete moderne
Lavamane per tualete moderne
Lavamane porcelani per tualete per lokale Seria Abito, Hatria
Lavamane porcelani per tualete per lokale Seria Abito, Hatria
Mobilje banjo moderne
Mobilje banjo moderne
Wc bide ABITO  HATRIA
Wc bide ABITO HATRIA
Pajisje hidrosanitare
Pajisje hidrosanitare
Rubinete per lavapjata kuzhine
Rubinete per lavapjata kuzhine
Mishelator Lavapjate KLUDI
Mishelator Lavapjate KLUDI
Set bide porcelani te varura
Set bide porcelani te varura
Lavaman MINERALMARMO
Lavaman MINERALMARMO
Set lavamane dhe mobilje moderne
Set lavamane dhe mobilje moderne
Wc sospeso Alice Ceramica
Wc sospeso Alice Ceramica
Xhama dhe kabina dushi
Xhama dhe kabina dushi
Tuba dhe Rakorderi COES
Tuba dhe Rakorderi COES
Aksesore tualeti italiane
Aksesore tualeti italiane
Boliera dhe Kaldaja Chaffoteaux
Boliera dhe Kaldaja Chaffoteaux
Dush inkaso FLEXDOCCIA
Dush inkaso FLEXDOCCIA
Mishelatore per tualete
Mishelatore per tualete
Rubinete per bide
Rubinete per bide
Rubinete per lavamane
Rubinete per lavamane
Rubineteri per dushe
Rubineteri per dushe

Punë të kryera

Aquatherm
Aquatherm
Colombo 2
Colombo 2
MTS Edil Al
MTS Edil Al
Vesa Center
Vesa Center

Partnere

DianflexNewformValsiralice-ceramicaflexdociahatriakludistil lausradialightbulsan