Secondary Adv

Iliria Mermer Rehau Albania

Adresa: Autostrada Tirane - Durres, Prane QTU, Tirane, Albania

 

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

ILIRIA  operon ne tregun e industrise se ndertimit qe prej vitit 1993. Fillimisht ne qytetin e Tiranes dhe me pas duke u zgjeruar ne te gjithe Shqiperine.  Ne ofrojme punime cilesore mermeri & graniti, tregojme kujdes deri ne detaje, si dhe dorezojme projektin brenda afatit te paracaktuar. Ne kemi arritur te krijojme nje reputacion te qendrueshem ne treg, fale rezultateve teper te kenaqshme ndaj  klienteve.

Çfarë ofron

Misioni yne eshte ti ofrojme klientit DIZAJN & ARKITEKTURE KLASIKE & MODERNE me sherbime profesionale, cilesore dhe brenda afateve.  Ne perpiqemi qe ti ofrojme klienteve tane nje sherbim unik dhe materiale cilesore dhe me cmime te arsyeshme. Nese po kerkoni qe te perdorni granit per mobilimin e shtepise tuaj, shkalle mermeri & graniti, te beni nje memorial, ne mund tjua bejme ju te mundur nje te tille qe do ti rezistoje koherave. Nje staf i palodhur dhe me experience do tju vije ne ndihme.Sekreti i suksesit tone ka te beje me ekipin e punonjesve tane qe jane te talentuar dhe profesionale.

Shërbime

Shtrime dyshemeje me mermer
Shtrime dyshemeje me mermer
Dysheme prej mermer
Dysheme prej mermer
Relaco per ambjente te jashtme,veranda, pishina
Relaco per ambjente te jashtme,veranda, pishina
SHtrim mermeri per dysheme
SHtrim mermeri per dysheme
Dysheme dekorative mermeri
Dysheme dekorative mermeri
Shkalle graniti me porosi
Shkalle graniti me porosi
Shkalle mermeri me porosi
Shkalle mermeri me porosi
Shkalle mermeri per pallate
Shkalle mermeri per pallate
Punime mermeri per varre
Punime mermeri per varre
Memoriale mermeri, graniti
Memoriale mermeri, graniti
Gdhendje ne pllaka mermeri
Gdhendje ne pllaka mermeri
Gdhendje ne cnc
Gdhendje ne cnc
Oxhaqe mermeri
Oxhaqe mermeri
Oxhaqe me granit
Oxhaqe me granit
Punime mermeri per oxhaqe
Punime mermeri per oxhaqe
Bango mermeri per lavaman
Bango mermeri per lavaman
Lavaman mermeri per lokale
Lavaman mermeri per lokale
Mozaik me pllaka mermeri
Mozaik me pllaka mermeri
Shkalle te jashtme mermeri,graniti
Shkalle te jashtme mermeri,graniti
Punime mermeri per tualete
Punime mermeri per tualete
Varre me mermer
Varre me mermer
Varre graniti
Varre graniti
Dritare plastike per vila
Dritare plastike per vila
Grila persiane
Grila persiane
Dritare dopio xham Rehau
Dritare dopio xham Rehau
Dritare plastike Rehau
Dritare plastike Rehau
Dyer plastike Rehau
Dyer plastike Rehau
Vetrata plastike Rehau
Vetrata plastike Rehau
Dyer te jashtme plastike Rehau
Dyer te jashtme plastike Rehau
Dritare me termoizolim Rehau
Dritare me termoizolim Rehau

Katalogu

Katalog Iliria Mermer Rehau Albania
Katalog Iliria Mermer Rehau Albania
Katalog Iliria Mermer Rehau Albania
Katalog Iliria Mermer Rehau Albania

Punë të kryera

Iliria Mermer Rehau Albania1503495275
Iliria Mermer Rehau Albania1503495286
Iliria Mermer Rehau Albania1503496072
Iliria Mermer Rehau Albania1503496086
Iliria Mermer Rehau Albania1503496101
Iliria Mermer Rehau Albania1503496110
Iliria Mermer Rehau Albania1503496123
Iliria Mermer Rehau Albania1503496151
Iliria Mermer Rehau Albania1503496185
Iliria Mermer Rehau Albania1503496220
Iliria Mermer Rehau Albania1503496230
Iliria Mermer Rehau Albania1503496241
Iliria Mermer Rehau Albania1503496257
Iliria Mermer Rehau Albania1503496306
Iliria Mermer Rehau Albania1503496316

Partnere

Rehau