Secondary Adv

Peri Albania

Adresa: Rruga Fatmir Haxhiu, Pall 21, Shk.3, Ap.Nr. 75, mbrapa ETC, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

PERI Albania shpk është pjesë e kompanisë ndërkombëtare Peri Group me degë në më shumë se 50 vende në të gjithë botën dhe ofron një shumëllojshmëri të detyrave sfiduese për punonjësit e saj .PERI shpk në bashkëpunim me mbikëqyrësit ndihmon në realizimin e projekteve të ndërtimit prestigjioze duke përdorur zgjidhjet më të mira të mundshme. Operon në tregun shqipëtar prej disa viteve duke ju ofruar produktet më cilësore të ndërtimit.

Çfarë ofron

PERI Albania shpk ofron materiale ndërtimi  dhe skela. Përdorimi i teknologjive të reja dhe optimizimi i rrjedhave të procesit ekzistuese në vendin e prodhimit qendror në Weißenhorn (Gjermani) janë një motivim i vazhdueshëm për Peri shpk për të përfshirë përdorimin e përgjegjshëm të burimeve në zhvillimin e produktit. Peri gjithashtu ofron zgjidhje në ndërtin me përdorimin minimal të materialeve në nivel lokal në sajë të pajisjeve me siguri të lartë.

Shërbime

Betoforma
Betoforma
Kollone Liko nga 25x25 deri 60x60
Kollone Liko nga 25x25 deri 60x60
Maximum sistem muresh me shtrengim nga nje krah
Maximum sistem muresh me shtrengim nga nje krah
Multifleks sistem per soleta
Multifleks sistem per soleta
Platforme punuese
Platforme punuese
Sisteme domino per mure
Sisteme domino per mure
Sisteme mbajtese per mure me nje krah
Sisteme mbajtese per mure me nje krah
Sisteme per mure rrethore
Sisteme per mure rrethore
Sisteme per tunele
Sisteme per tunele
Sisteme per Ura
Sisteme per Ura
Sisteme skeleri Peri Up
Sisteme skeleri Peri Up
Sherbime Teknike
Sherbime Teknike
Shkalle Kulle per support per projekte
Shkalle Kulle per support per projekte
Trare Gt 24 dhe vt-20
Trare Gt 24 dhe vt-20
Vaio gt 24 sisteme per mure dhe sistemet ngjitese
Vaio gt 24 sisteme per mure dhe sistemet ngjitese
Skeleri per tunele
Skeleri per tunele
Sisteme kalluposje per ndertime urash
Sisteme kalluposje per ndertime urash
Sisteme kalluposje per qendra tregetare
Sisteme kalluposje per qendra tregetare
Betoforma per kollona betoni
Betoforma per kollona betoni
Betoforma dhe skeleri per ura
Betoforma dhe skeleri per ura

Historiku

Peri Albania eshte hapur si zyre perfaqesie ne vitin 2004.Qe nga viti 2010 operon si dege e kompanise meme Peri Gbmh Gjermani.

Punë të kryera

Absolute World
Absolute World
Bypass tunnel Sochi
Bypass tunnel Sochi
Lanaye Lock Bridge
Lanaye Lock Bridge
Sheikh Khalifa Bridge
Sheikh Khalifa Bridge
Arthur Ravenel Jr. Bridge
Arthur Ravenel Jr. Bridge
Trump International Hotel
Trump International Hotel

Video