Secondary Adv

Kejsi 04

Adresa:Rr. Fllakes,Sallmone, Xhafzotaj-Durres, Albania

 

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Kejsi 04 operon në tregun shqiptar prej  më shumë se 10- vitesh në import-eksport të materialeve të ndërtimit të të gjitha llojeve, cimento, hekur, tulla ndertimi,  tulla dekorative, materiale termoizoluese Austriake, Murexin dhe Austrotherm, tjegulla kryesisht Bramac, etj.  Me një eksperiencë disa vjecare ne treg, në importimin dhe tregtimin e materialeve të ndërtimit, Kejsi 04 ofron edhe termoizloim për shtëpinë tuaj. Tërmoizolimi nuk vlen vetëm në stinën e dimrit, ndërkohë që në muajt e ftohtë muret qëndrojnë të ngrohta, në verë termoizolimi luan rolin e një kondicioneri. Termoizolimi është e vetmja mundësi efektive dhe ekonomike për mbrojtjen aktive të mjedisit në ndërtime të vjetra dhe të reja, për rregullimin e gabimeve të bëra gjatë ndërtimit, në rikonstruksione dhe njëkohësisht për të kursyer kostot e ngrohjes gjatë gjithë jetës. Kejsi 04 është një nga kompanite më të mëdha në Durres, nga sipërfaqja dhe nga kapitali. Kompania ka një staf të kualifikuar që realizon të gjtiha punimet e nevojshme që klienti dëshiron si dhe transporton të gjitha materialt e ndërtimit që duhen për një vepër në ndërtim e sipër.

Çfarë ofron

Kejsi 04 tregton me shumicë dhe pakicë artikuj të ndryshem në fushën e ndërtimit si: Tulla me vrima, tulla ndertimi, tulla te plota; Tjegulla qeramike, tjegulla betoni, tjegulla porcelani;  Izolim akustik, izolim termik, hidroizolim; Beton, cimento, inerte; hekur ndertimi, zgara hekuri, rrjeta hekuri.Kompania Kejsi 04 ofron edhe bojra të të gjitha llojeve, antimyk, akrilike, bojra te brendshme, bojra muri, bojra te jashtme;  Binare druri, dru per veshje catie, dru suedez, dru nga Bosnja. Si dhe materiale ngjitësie si: Kolle ngjitje, ngjites, nivelues, rere, rezine epoxy per shtrimin e dyshemeve. Kompania realizon termoizolime të një cilësie me standarte europiane të tilla si: Termoziolim të catise, termoziolim te verandes, termoizolim te fasades, termoizolim te xokolatures, termoizolim i bodrumit nga jashte, termoziolim i dyshemesë dhe nënkati. Gjithashtu tregton profile dekorative për shtëpi, profile guri per kendet, elemente zbukurimi, profile zbukuruese per kornizen e ditareve, konsole, etj. Kejsi 04 realizon transportin e materialeve në kantier dhe asistencë për aplikimin e materialeve.

Shërbime

Aksesore termoizolimi
Aksesore termoizolimi
Cimento
Cimento
Hekur nderrtimi
Hekur nderrtimi
Malta per mure tulle Terraemilia
Malta per mure tulle Terraemilia
Materiale hidroizoluese dhe epoxy
Materiale hidroizoluese dhe epoxy
Materiale ndertimi
Materiale ndertimi
Materiale parashtresa per vendosjen e parketit
Materiale parashtresa per vendosjen e parketit
Materiale per izolim akustik
Materiale per izolim akustik
Materiale parashtresa per vendosjen e qeramikes
Materiale parashtresa per vendosjen e qeramikes
Materiale Pluhur ngjites me baze cimentoje
Materiale Pluhur ngjites me baze cimentoje
Materiale Polisteroli
Materiale Polisteroli
Materiale termoizoluese
Materiale termoizoluese
Materiale termoizoluese per fasade
Materiale termoizoluese per fasade
Pllaka per ngrohje
Pllaka per ngrohje
Pllaka polisteroli me vrima
Pllaka polisteroli me vrima
Sisteme ventilimi per dysheme kantieri
Sisteme ventilimi per dysheme kantieri
Tjegulla Corte Antica
Tjegulla Corte Antica
Tjegulla klasike
Tjegulla klasike
Tjegulla sereni
Tjegulla sereni
Tulla dekorative per veshje fasade
Tulla dekorative per veshje fasade
Tulla me ngjyra te ndryshme
Tulla me ngjyra te ndryshme
Tulla per ndertim
Tulla per ndertim
Tulla xhami Bormioli Rocco
Tulla xhami Bormioli Rocco
Tulla qeramike per veshje trotuari
Tulla qeramike per veshje trotuari
Tulla te plota
Tulla te plota

Historiku

Kejsi 04 është themeluar në vitin 2003 në qytetin e Durrësit. Fillimisht si një dyqan i vogël me materialet bazë të ndërtimit. Gjatë viteve kërkesa për materiale ndërtimi sa vinte e rritej, kjo bëri që kompania Kejsi 04 të zgjerojë gamën e produkteve të saj duke bashkëpunuar më partnerët më të mirë ndërkombëtarë. Nga viti në vit kapitali i kompanisë rritej duke zgjeruar magazinën në një sipërfaqe më të madhe, si dhe tregtimin e produkteve sa me cilësore sipas direkivave të BE-së. Stafi i kompansië tashmë i specializuar realizon të gjitha kërkesat e klientëve në kohë rekord. Sot, kompania Kejsi 04 ofron shërbime shtese si asistencë në përzgjedhjen e materialeve nga ana e klientëve dhe transportin e tyre në kantierët e ndërtimit

Punë të kryera

Kejsi 041404682806
Kejsi 041404682815
Kejsi 041404682822
Kejsi 041404682832
Kejsi 041404682846
Kejsi 041404682857
Kejsi 041451400599
Kejsi 041451400615
Kejsi 041451400629

Partnere

SidenorTITAN3p PlastAustrothermBramacFK Cement FactoryKid AlbMurexinSanselmoSereniBromioli Rocco

Filiale

Filiali

Video