Secondary Adv

Izotech Bautenschutz

Adresa:Rruga George.W.Bush  nr 40-42. Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Izotech Bautenschutz operon në tregun shqiptar me import-eksport, tregi me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm dhe aplikim të të gjitha llojeve të hidroizoluesve. Kompania ofron konsulence teknike për fushën e prodhimit, kryesisht në fushën e hidroizolimit, landfille, impjante trajtimi, pishina, godina banimi, ( themele, taraca, mure vertikale), në objekte të reja dhe ekzistuese. Kompania ka investuar ne teknologji të reja për prodhimin e produkteve cilësore dhe aplikimin e tyre në ndërtim. Sepse me punë të përgjegjshme dhe profesionale Izotech Bautensschutz Albania ka fituar një reputacion të shkëlqyer në treg si një kompani udhëheqëse në industrinë e saj. Përkushtimi dhe cilësia e punës ka çuar sot Izotech Albania të ushtrojë akitivitetin e saj jo vetëm në Shqipëri por edhe në rajon dhe vazhdimisht duke e zgjeruar biznesin. Kompania ju mbeshtet me zgjidhje në situata të veçanta, sepse ka zgjidhje universale për cdo rast! Qëllimi kryesor është në zgjedhjen e teknologjisë cilësisore , të thjeshtë dhe të shpejtë për tu instaluar, të qëndrueshme dhe me pak kosto se hidroizolimi tradicional. Objektivi per Izotech Bautensschutz është që të ofrojë shërbimet më të mira të mundshme: mbështetje profesionale teknike në vend dhe shpërndarjen në kohë të materialeve me çmime shumë konkuruese!

Çfarë ofron

Kompania Izotech Bautenschutz ofron tregim me shumicë dhe pakicë të mallrave dhe aplikim të të gjitha llojeve të hidroizoluesve si edhe siguron për klientët mbështetje teknike për të gjitha produktet. Zgjidhje të plotë për projektet tuaja në projektimin e sistemeve të përshtatshme për hidroizolimin. Zgjidhje të shpejtë të problemeve në ndërtimin tuaj dhe në analizimin e situatës në bazë të së cilës kompania sugjeron zgjidhje të duhur të cilësisë.

Stafi i Izotech Albania është i çertifikuar sipas standartit gjerman nga SKZ Halle (për saldim me ajër të nxehtë dhe saldim me shufër): Geosynthetic Liner – PE, PP, TPO, GCL Kompania ofron shërbime për vendosje dhe mbëshjetje inxhinerike.

1.Ekipe instalimi dhe pajisje profesionale: Drejtues Inxhiner dhe ekipet më me përvojë të saldimit DVS të certifikuar; Pajisje me cilësi të lartë dhe saldim të cilat garantojnë produktivitet të lartë me cilësi të shkëlqyer.

2.Sigurim të cilësisë: Mostra për testimin e cdo saldimi; Protokolle DVS për testim standart të sasive të instaluara; Certifikime për saldim.

3.Shqyrtim dhe projektim të detajuar teknik për përgatitjen e deklaratës dhe rekomandimeve në bazë të njohurive teknike dhe përvojës praktike të standarteve të BE-së;

4. Mbështetje profesionale inxhinierike në aplikimet e shumta gjeosintetike në hidroizolim në projektët hidrike.

5. Aplikim i plote te shtresave termo XPS,,barriera antiavulluese, dhe hidroizolime, TPO PVC ne tarraca dhe ambiente te brendeshme.

6. Konsulence dhe aplikim te sistemit hidroizolues ne tarraca te gjelbra te shfrytezueshme.

7. Aplikim i shtresave niveluese me  stirobeton dhe lluster cimeto me fibra plastike..

8. Aplikime me materiale dyjomponentesh me rrjete perforcuese.

Izotech Bautensschutz është e angazhuar për të përshtatur nevojave tuaja dhe të marrë vendime të shpejta në rrethana të ndryshme.

Shërbime

Membrana hidroizolimi
Membrana hidroizolimi
Punime hidroizolimi
Punime hidroizolimi
Ngjitje membrane per hidroizolime
Ngjitje membrane per hidroizolime
Shtresa per hidroizolime
Shtresa per hidroizolime
Izolim dyshemeje me membrane
Izolim dyshemeje me membrane
Ngjitje membranash
Ngjitje membranash
Asistence teknike per hidroizolime
Asistence teknike per hidroizolime
Shtresa membrane hidroizoluese
Shtresa membrane hidroizoluese
Punime ne kantier
Punime ne kantier
Punime ne kantier per hidroizolime
Punime ne kantier per hidroizolime
Hedhje betoni dhe hidroizolime
Hedhje betoni dhe hidroizolime
Punime cilesore per hidroizolime
Punime cilesore per hidroizolime
Nenkontraktime kantieri
Nenkontraktime kantieri
Punime kantieri
Punime kantieri
Rikonstruksione dhe hidroizolime
Rikonstruksione dhe hidroizolime
Punime hidroizolimi
Punime hidroizolimi
Shtresa me membrane
Shtresa me membrane
Hidroizolim tarracash
Hidroizolim tarracash
Matje nenshtresash
Matje nenshtresash
Punime per Izolime
Punime per Izolime
Izolim tarracash
Izolim tarracash
Qepje shtrese hidroizoluese
Qepje shtrese hidroizoluese
Punime kantieri
Punime kantieri
Nenshtresa hidroizoluese
Nenshtresa hidroizoluese
Punime hidroizolimi per projekte
Punime hidroizolimi per projekte
Saldime me ajer te nxehte
Saldime me ajer te nxehte
Konsulte inxhinierike ne aplikimet gjeosintetike ne hidroizolim
Konsulte inxhinierike ne aplikimet gjeosintetike ne hidroizolim
Ekipe instalimi dhe pajisje profesionale per Saldime DVS
Ekipe instalimi dhe pajisje profesionale per Saldime DVS
Certifikime per saldim, Protokolle DVS per testim
Certifikime per saldim, Protokolle DVS per testim
Saldime me shufer
Saldime me shufer
Membrana TPO PVC
Membrana TPO PVC
Material hidroizolues TPO PVC per tarraca (Antibakterial dhe per tarraca te gjelberta)
Material hidroizolues TPO PVC per tarraca (Antibakterial dhe per tarraca te gjelberta)
Shtresave termo XPS
Shtresave termo XPS
Lluster cimento me fibra plastike e punuar me helikopter
Lluster cimento me fibra plastike e punuar me helikopter
Shtresa niveluese Stirobeton
Shtresa niveluese Stirobeton

Katalogu

Katalog Izotech Bautenschutz

Historiku

Izotech Bautenschutz me një eksperiencë disavjecare në tregun shqiptar operon në fushën e ndërtimit në prodhim, tregtim dhe montim të materialeve të hidroizolimit. Izotech Albania filloi si një kompani tregtuese të materialeve për hidroizolim dhe shumë shpejt futi në treg teknologjinë më moderne të prodhimit të këtyre produkteve në treg. Më kalimin e viteve kompania shtoi gamën e produkteve duke përmisuar gjithnjë e më tepër cilësinë e tyre. Kërkesat për cilësinë e produkteve të Izotech Bautensschutz janë veçanërisht të kërkuar në të gjithë tregun komëtar e ndërkombëtar. Kompania ka përmirësuar vazhdimisht cilësinë e produkteve dhe ka zgjeruar më tej gamën e produkteve. Shumë nga klientët e Izotech Albania janë të specializuar në fushën e hidroizolimit; kjo dëshmon se  kompania mund të t’ju garantojë cilësinë më të mirë të mundshme, të shërbimit si dhe çmimet më të mira në treg. Shërbim të shpejtë, fleksibilitet dhe stabilitet janë fjalët kyçe të cilat e përshkruajnë punën dhe ekipin e Izotech Bautensschutz. Në total Izotech Albania ka ekzekutuar më shumë se 20 projekte në vende të ndryshme si dhe shumë të tjera në vendin tonë.

Punë të kryera

Saranda WWTP
Saranda WWTP
Trajtimi i ujerave te zeza ne Lezhe,14 000 m2
Trajtimi i ujerave te zeza ne Lezhe,14 000 m2
Landfilli i Rubikut Sistem izolimi i mbuluar,53 400 m2
Landfilli i Rubikut Sistem izolimi i mbuluar,53 400 m2
Rezidenca Rolling Hills,37 000 m2
Rezidenca Rolling Hills,37 000 m2
Mbrojtje ndaj ujerave nentokesore ne Qendren Tregtare Tirana-TEG- QTU,43 000 m2
Mbrojtje ndaj ujerave nentokesore ne Qendren Tregtare Tirana-TEG- QTU,43 000 m2
Mali i Zi  WPP Artificiale ,150 000 m2
Mali i Zi WPP Artificiale ,150 000 m2
Trajtimi i ujerave te zeza ne Korce,90 000 m2
Trajtimi i ujerave te zeza ne Korce,90 000 m2
Kalimash -Thirre Sistem izolimi i mbuluar,7500 m2
Kalimash -Thirre Sistem izolimi i mbuluar,7500 m2
Landfilli i Bushatit,Sistem izolimi Bottom,35 200m2
Landfilli i Bushatit,Sistem izolimi Bottom,35 200m2