Secondary Adv

Albdoors

Tirane: Unaza e Re rruga Teodor -Keko prane Kastratit, Tirane, Albania

 

Fier: Rruga Fier- Patos (km 1)

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Albdoors me një eksperiencë 15 vjecare bën punime të portave të hekurit sipas kërkesës së klienit, me modele të ndryshme, montim qepenash, montim elektromotorrash në porta të ndryshme që ju keni. Kompania ju ofron montime dhe shërbime të shpejta si dhe garanci të mëtejshme disa vjeçare. Bashkëpunimi ndër vite me firmën Novoferm në Gjermani dhe firmen NICE në Itali, i ka siguruar produktet më cilësore për tregun vendas. Kompania Albdoors ka një staf të kualifikuar që merret me montimin e portave automatike. Albdoors vë në dispozicion të klientëve të saj një shërbim të shkëlqyer këshillues që t’ju udhëzojë në zgjedhjen tuaj. Me Albdoors keni gjithcka ju dëshironi.

Çfarë ofron

Kompania Albdoors ju ofron një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh, duke qënë gjithmonë në shërbim të klientit me: Porta Garazhi; Porta me krahe; Porta me shina; Auto Stop; Qepena; Porta garazhi (njëfleteshe, shumë fleteshe, paskulante) Elektromotorra të ndryshëm të firmës NICE (Italia) për: Porta garazhi; Porta hekuri; Qepena; Auto-stop 4-6 m (barriera parkingu) Firma Albdoors bën punime të portave të hekurit sipas kërkesës së klienit me modele nga më të ndryshmet. Montimin e qepenave si dhe montimin e elektromotorrave në porta të ndryshme që ju keni. Kompania ju ofron montime, garanci 1 vjeçare, eksperiencë shumëvjecare si dhe një shërbim cilësor me profesionalizëm të lartë. Tek  Albdoors do të gjeni thjeshtësi, cilësi, siguri dhe garanci për produktet tuaja.

Shërbime

Dyer sigurie kunder zjarrit
Dyer sigurie kunder zjarrit
Elektromotorra per qepena
Elektromotorra per qepena
Porta garazhi me dritare
Porta garazhi me dritare
Porta garazhi me palosje
Porta garazhi me palosje
Porta garazhi njefleteshe
Porta garazhi njefleteshe
Porta hekuri
Porta hekuri
Porta Industriale
Porta Industriale
Porta per magazina me pedana
Porta per magazina me pedana
Pulte per porta automatike
Pulte per porta automatike
Qepena industrial
Qepena industrial
Kangjella hekuri
Kangjella hekuri
Porta automatike per shtepi
Porta automatike per shtepi
Porta garazhi te harkuara
Porta garazhi te harkuara
Porta hekuri te personalizuara
Porta hekuri te personalizuara
Porta me palosje per garazh
Porta me palosje per garazh
Porta me shine
Porta me shine
Porta per vila me strehe
Porta per vila me strehe
Porta te automatizuara
Porta te automatizuara
Rrethime me kangjella hekuri
Rrethime me kangjella hekuri
Trare automatike per parkim
Trare automatike per parkim

Historiku

Albdoors është themeluar në vitin 1999 si një kompani që operon në sektorin e portave automatike, portave me telekomandë të cilat lehtësojnë jetën e përditshme. Ka filluar aktivitetin fillimisht si një dyqan, e më pas duke u rritur me punë të ndryshme vit pas viti.  Zgjerimi i aktivitetit të Albdoors është zhvilluar paralelisht me tekonologjinë dhe produktet cilësore. Patneriteti me kompani prestigjoze europiane që ofrojnë porta automatike e ka shëndërruar Albdoors në një kompani të besueshme për klientët.

Punë të kryera

Albdoors1405462229
Albdoors1405462242
Albdoors1405462260
Albdoors1405462270
Albdoors1405462295
Albdoors1431430621
Albdoors1431430630
Albdoors1431430638
Albdoors1431430654
Albdoors1431430681
Tirane
Tirane
Fier
Fier
Albdoors1521194792
Albdoors1521194808
Albdoors1521194826
Albdoors1521194845
Albdoors1521194863
Albdoors1521194880
Albdoors1521194896
Albdoors1521194920
Albdoors1521194948

Partnere

NiceNovoform