Secondary Adv

Fral 2000

Adresa: Rr. Kavajes, Condor Center, prane ish parkut te Autobuseve,Tirane,Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

FRAL 2000 eshte Kompani lider ne tregun Shqiptar me me shume se 10 vjet ne fushen e arredimit me rafte te magazinave dyqaneve dhe Qendrave Tregtare. FRAL 2000 projekton dhe realizon te gjitha tipet e arredimit. E bazuar ne eksperiencen e gjate ne fushe dhe ne nje staf te perkushtuar dhe profesional ne arritjen dhe zbatimin ne kohe rekord te te gjitha projekteve duke qene gjithe kohen ne kontakt me zhvillimet me te reja te teknologjise.

Çfarë ofron

FRAL 2000 ofron  rafte dhe sisteme magazinimi gjithashtu realizon projektin, transportin dhe montimin e pajisjeve me profesionalizem. Raftet qe ofron  FRAL 2000  jane te realizuara me celik special te zinkuar qe garanton aftesi mbajtese maksimale dhe jetegjatesi te pakufizuar. Raftet jane te te gjitha permasave, jane relativisht te lehta, shume estetike, te manovrueshme, te regjistrueshme e te cmontueshme.

Shërbime

Rafte  per aksesore
Rafte per aksesore
Rafte metalike cantilever
Rafte metalike cantilever
Rafte metalike me kate
Rafte metalike me kate
Rafte metalike per magazina
Rafte metalike per magazina
Rafte per bojera
Rafte per bojera
Rafte per Depo Farmaceutike
Rafte per Depo Farmaceutike
Rafte per butiqe
Rafte per butiqe
Rafte per magazine
Rafte per magazine
Rafte per Markete
Rafte per Markete
Rafte per pesha te lehta
Rafte per pesha te lehta
Rafte metalike me sistem me kate
Rafte metalike me sistem me kate
Rafte metalike, sisteme me kate
Rafte metalike, sisteme me kate
Sisteme Drive IN
Sisteme Drive IN
Sisteme me kate
Sisteme me kate
Rafte industrial
Rafte industrial

Punë të kryera

Konstruksion Magazinash
Konstruksion Magazinash
Rafte elektroshtepiake Globe
Rafte elektroshtepiake Globe
 Rafte Industriale
Rafte Industriale
Fral 20001434454144
Fral 20001434454152
Fral 20001434454161
Fral 20001434454179
Fral 20001434454188
Fral 20001434454195
Fral 20001458640171
Fral 20001458640188
Fral 20001458640207
Fral 20001458640231
Fral 20001458640260
Fral 20001458640282
Fral 20001458640302
Fral 20001458640318
Fral 20001458640337
Fral 20001458640352
Fral 20001458640370
Fral 20001458640389

Certifikime

Fral 2000 Certifikime ISO 9001-2008Fral 2000 Certifikime TUV iso 14001