Secondary Adv

Anaida

Adresa:Rruga Siri Kodra, Blloku Magazinave, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

Anaida Hidrosanitare është një kompani me një eksperiencë 20 vjeçare në tregun shqiptar në fushën e hidrosanitareve.  Kompania është distributor ekskluziv i TESY dhe GRANDI , bolieret më të mirë në treg! Gjithashtu dhe i paijsjeve hidrosanitare të markave Vitra, Roca, Fayans, Petek, Ece, Deppot, Bystar, Mega etj. Kompania ofron paijsje hidrosanitare dhe shumë produkte të tjera cilësore me çmime konkuruese. Sjell pranë cdo klienti produkte nga më të ndryshmet, tepër cilësore si kabina dushi, bolierë, vaska, hidromasazh, sanitare, e cdo gjë që ju kërkoni.

 

Duke qënë e fokusuar në ruajtjen e vazhdueshme të cilësisë, Anaida Hidrosanitare ka si mision kryesor që të ofrojë dhe shesë produktet më të mira të tregut ndërkombëtar, të përballueshme dhe moderne, duke kuptuar më së miri nevojat e konsumatorëve për sigurinë dhe rehatinë në shtëpi, sidomos duke respektuar parimet e korrektësisë dhe partneritetit për mirëqënien e përgjithshme. Anaida Hidrosanitare ju garanton cilësinë më të mirë që mund të gjeni në treg!

Çfarë ofron

Anaida Hidrosanitare ofron paijsje hidrosanitare cilësore dhe me çmime konkuruese. Anaida shpk është distributor eksluziv i bolierëve Tesy dhe Grandi gjithashtu dhe i paijsjeve hidrosanitare të markave Vitra, Roca, Fayans, Petek, Ece, Deppot, Bystar, Mega etj.


Do të gjeni një gamë të larmishme produktesh si:
•    Bolierie uji ( boliere dushi, boliere elektrike, boliere me panele diellore, etj)
•    Wc dhe bide (wc moderne, wc porcelani, wc klasike, bide porcelani, bide klasike, moderne, etj)
•    Lavamane (Lavamane per banjo, lavamane porcelani, lavamane moderne, etj)
•    Mobilje per tualete (rafte per banjo, mobilje me pasqyre per banjo, mobilje druri per banjo, mobilje moderne te integruara me lavamanin, etj)
•    Kabina dushi (kabina dushi me pvc, kabina xhami, kabina me hidromasazh,etj)
•    Vaska (vaska per banjo, vaska pvc,vaska porcelani, vaska me hidromasazh, etj)
•    Rubineta ( rubineta per lavamane, rubineta me touch, rubineta moderne, mishelatore per banjo, mishelatore per bide, etj)
•    Aksesore per tualete ( mbajtese sapuni, gote xhami per tualete, mbajtese letre higjenike, mbajtese peshqiri, varese per peshqire, etj)
•    Pasqyra per tualete

Shërbime

Hidrosanitare Roca
Hidrosanitare Roca
Hidrosanitare Fayans
Hidrosanitare Fayans
Vaska porcelani per banjo
Vaska porcelani per banjo
Paisje tualeti porcelani
Paisje tualeti porcelani
Mobilje druri per tualete
Mobilje druri per tualete
Sifon per lavapjata, bide,lavaman
Sifon per lavapjata, bide,lavaman
Kaseta shkarkimi ne mur GPD
Kaseta shkarkimi ne mur GPD
Mobilje moderne per banjo
Mobilje moderne per banjo
Aksesore per banjo
Aksesore per banjo
Boliere uji TESY
Boliere uji TESY
Dyqan hidrosanitare
Dyqan hidrosanitare
Grupe dhe salishent per kabina dushi
Grupe dhe salishent per kabina dushi
Hidrosanitare porcelani per banjo
Hidrosanitare porcelani per banjo
Kabina dushi te gatshme
Kabina dushi te gatshme
Lavaman per banjo
Lavaman per banjo
Set Mobilje Lavaman Pasqyre per banjo
Set Mobilje Lavaman Pasqyre per banjo
Paisje tualeti prej porcelani
Paisje tualeti prej porcelani
Pajisje hidrosanitare per banjo
Pajisje hidrosanitare per banjo
Pasqyra per banjo
Pasqyra per banjo
Rubineta per banjo
Rubineta per banjo
Rubineteri tualeti
Rubineteri tualeti
Shitje hidrosanitaresh
Shitje hidrosanitaresh
Tualete per lokale
Tualete per lokale
Vaska me hidromasazh
Vaska me hidromasazh
WC Dhe Bide per banjo
WC Dhe Bide per banjo

Katalogu

Katalog Anaida
Katalog Anaida
Katalog Anaida
Katalog Anaida

Partnere

rocatesypetekfayansecegpdvitra