Secondary Adv

Germani

Adresa:Rruga Hysen Kertusha, prane Servis Marmita Gia, Lagjia 17, Durres, Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

Germani shpk eshte themeluar ne vitin 2004 dhe aktualisht zoteron nje teknologji moderne te punes metalike. Makinerite baze jane prodhim gjerman me komandim CNC dhe punojne me programet CAD-CAM. Suksesi eshte garantuar edhe me specializimin e stafit ne Itali, me metodologjine dhe kushtet teknike te standartit europian te prodhimeve metalike si : mobilje speciale, pajisje elektro-shtepiake, pajisje industriale, pjese per ashensore ku: dyer, kabina, stafa, shasi te ndryshme, etj, zene nje vend kryesor.