Secondary Adv

Sina 98

Adresa:Rruga Ali Demi, Shkoze, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

Sina 98 shpk është një prodhues i rëndësishëm i betonit. Ajo vepron gjithashtu në sektorin e inerteve, gërmimeve të specializuara  duke përdorur sonda me teknologji të avancuar. Kompania ka një shtrirje të gjerë në te gjithë vendin duke u bërë një nga prodhuesit më të mëdhenj të betonit, inerteve e shërbimeve në Shqipëri. Sina 98 ka vënë në fokus të fortë produktet e reja dhe shërbimet për industrinë e ndërtimit. Strategjia e marketingut është përqëndruar në zhvillimin e zbatimeve për restaurime strukturore, rehabilitimin dhe mirëmbajtjen e infrastrukturës dhe në fushën industriale apo dhe të tjera aplikime që lidhen me akustiken.