Secondary Adv

Canaku

Adresa: Rruga Teodor Keko, Unaza e Re, perballe Hotel Roland,  Tirane,  Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Canaku shpk vjen në tregun shqiptar si përfaqësues ekskluziv i kompanisë RENOVA. Lider në tregun ballkanik në prodhimin e materialeve të ndërtimit Renofix, si llacet e thata, llacet në kovë, bojra, termo-hidro izolime etj. Me sukses realizojmë objektivin tonë, që prodhimet Renofix të jenë sa më të pranishme dhe më të kerkuarat në tregun vendas, gjithashtu synojmë të mbetemi një partner i besueshëm në treg duke ofruar shërbim korrekt me klientët dhe bashkëpuntorët. Kompania ka permirësuar pandërprerë cilësinë e produkteve, duke plotësuar cdo kërkesë të konsumatorit. 

Çfarë ofron

Përtej cilësisë dhe performancës së produkteve, ne jemi të perkushtuar për ti shërbyer klientëve tanë në një marredhenie të afërt, të favorshme për të dyja palët dhe të qendrueshme. Ne jemi të përkushtuar për të përmirësuar kushtet e tyre të punës, duke i ndihmuar ata të zhvillojnë njohuritë dhe aktivitetin e tyre. Kompania është e përbërë prej një administrate të qëndrueshme si dhe specialiste në fushën e ndërtimit dhe zbatimit të të gjitha llojeve të sistemeve të thata, termoizolimeve, hidroizolimeve, fasadave dhe lyerjeve të jashtme dhe të brendshme…

Shërbime

Grafiato Akrilike e Pigmentuar
Grafiato Akrilike e Pigmentuar
Dekorim Fasade
Dekorim Fasade
Termoizolim muresh
Termoizolim muresh
Termoizolim me sistem kapot
Termoizolim me sistem kapot
Termoizolim fasadash
Termoizolim fasadash
Suvatim fasade
Suvatim fasade
Sisteme termoizolimi, Grafiato minerale
Sisteme termoizolimi, Grafiato minerale
Sisteme Termoizolimi per fasade
Sisteme Termoizolimi per fasade
Sistem termik me Polisterol dhe Lesh guri
Sistem termik me Polisterol dhe Lesh guri
Sisteme kapot Renova
Sisteme kapot Renova
Rikonstruksion fasade
Rikonstruksion fasade
Punime me sistem kapot
Punime me sistem kapot
Punime grafiato, Punime me Sistem Kapot
Punime grafiato, Punime me Sistem Kapot
Punime dekorative per fasada
Punime dekorative per fasada
Materiale termoizoluese EPS Renova
Materiale termoizoluese EPS Renova
Materiale rrafshuese, ngjitesa polisteroli, Qeramike
Materiale rrafshuese, ngjitesa polisteroli, Qeramike
Llacra me baze gipsi dhe gelqereje
Llacra me baze gipsi dhe gelqereje
Llacra mbushes, Cimento, Gelqere
Llacra mbushes, Cimento, Gelqere
Llac per muratim dhe Estrih
Llac per muratim dhe Estrih
Grafiato dekorative per fasada
Grafiato dekorative per fasada

Historiku

Canaku shpk fillimet i ka ne vitin 2004, si nje ndermarrje tregtare duke operuar kryesisht ne tregun e Tiranes dhe Durresit, me shperndarjen e materialeve Renofix ne nje rrjet te gjere dyqanesh dhe klientesh. Ne nje kohe te shkurter hedhim hapat e para ne fushen e ndertimit me kompanine NO-AR shpk. NO-AR shpk eshte e specializuar ne zbatimin e punimeve ne ndertim dhe rikonstruksion per rifinitura te brendshme dhe te jashtme.

Punë të kryera

Hotel Sheraton
Hotel Sheraton
Hotel ne Mjull Bathore
Hotel ne Mjull Bathore
Blloku i Vilave Selite
Blloku i Vilave Selite
Vile tek Rolling Hills
Vile tek Rolling Hills
Vile tek Fusha e Aviacionit
Vile tek Fusha e Aviacionit
Vile tek Tregu Ushqimor
Vile tek Tregu Ushqimor
Vile prane TEG
Vile prane TEG
Vile ne Unazen e Re
Vile ne Unazen e Re
Vile ne Lunder
Vile ne Lunder
Vile ne Koplik
Vile ne Koplik
Vile ne Komunen Farke
Vile ne Komunen Farke
Vile Banimi ne Lunder
Vile Banimi ne Lunder
Objekt banimi Unaze e Re
Objekt banimi Unaze e Re
Objekt Banimi Liqeni Artificial
Objekt Banimi Liqeni Artificial
Kompleks Banimi perballe KMY
Kompleks Banimi perballe KMY

Partnere

Fibranrenova

Filiale

Rruga Vellazerimi, Lgj. 17, Ish Keneta, Durres

Video