Secondary Adv

Alba Konstruksion

Adresa: Rr. Frederik Shiroka, Pallati i ri,Kati 2 Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Alba Konstruksion është themeluar në 1994 dhe vjen si një kompani shqiptare lider në sektorine e ndërtimeve. Është një industri në fushën e ndërtimeve civile duke sjellë më të mirën ne treg . Aktiviteti dhe qëllimi  kryesor  është përmirësimi i  infrastrukturës në emër të klientëve. Alba Konstruksion nuk duhet të zgjidhet vetëm për zgjidhjet novatore që ofron , por edhe për shkak të reduktimit të ndotjes në mjedis.

Çfarë ofron

Alba Konstruksion ofron: Ndërtime dhe Ndërtim Shërbime ; Transport dhe Autostrada; Trajtimit i ujit dhe rrjetit të kanalizimit,mbrojtje,kujdes ; Infrastrukturë  dhe prodhim betoni.Pavarësisht nga projektet dhe vështirësitë që kanë, mbetet e angazhuar për të dhënë më të mirën ndaj jush. Kompania ka fituar një reputacion për zgjidhjen e problemeve si dhe për të arritur një nivel të lartë të kënaqësisë së klientit duke prodhuar vazhdimisht projekte me cilësi të lartë dhe në kohë.

Shërbime

Impiante per Trajtimin e ujit
Impiante per Trajtimin e ujit
Ndertim rrjete kanalizimi
Ndertim rrjete kanalizimi
Ndertime rezidenciale
Ndertime rezidenciale
Ndertime rrugesh,Infrastrukture,
Ndertime rrugesh,Infrastrukture,
Prodhim betoni
Prodhim betoni
Prodhim asfalti
Prodhim asfalti
Ndertim ujesjellsash
Ndertim ujesjellsash
Ndertim shkollash
Ndertim shkollash
Ndertim autostradash
Ndertim autostradash
Kanalizime te ujrave te zeza
Kanalizime te ujrave te zeza
Inxhinieri speciale per pika kalimi kufitar
Inxhinieri speciale per pika kalimi kufitar
Ndertim kompleksesh banimi
Ndertim kompleksesh banimi
Ndertime qendrash shendetesore
Ndertime qendrash shendetesore
Ndertime urash
Ndertime urash
Rehabilitime dhe restaurime
Rehabilitime dhe restaurime

Punë të kryera

Ndertimi i rruges Rreshen-Urake
Ndertimi i rruges Rreshen-Urake
Qendra e re e paraburgimit dhe te burgjeve,Shkoder
Qendra e re e paraburgimit dhe te burgjeve,Shkoder
Ndertimi i 21 Ndertesave Tirane
Ndertimi i 21 Ndertesave Tirane

Punime ne vazhdim

Ndertim godine banimi dhe sherbimi  9,10 dhe 11 kat, me 2 dhe 3 kat parkim nentoke.

Adresa: Rr. Liman Kaba dhe Prokop Mima ( Ish- kompleksi Dinamo).

Certifikime

ISO 9001: 2008
ISO 14001: 2004
ISO 18001:2007
ISO 39001: 2012
PASS 99:2012
ISO 50001: 2011
BS EN 13331-1: 2002
ISO 1452-1:2009
DS CEN/TR 15128:2005
ISO 28001:2007
ISO/IEC 27001: 2013
UNI  EN ISO 3834-2: 2006
RS 8000

Partnere