Secondary Adv

Petro Beqiri

Adresa: Rruga Vellazerimi, Unaza e ish Kenetes, prane mbikalimit te autostrades Shkozet, ne krah te majte te firmes Royal Gaz, Durres, Albania

 

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Kompania Petro Beqiri Shpk me seli në Durrës, tregton për mëse 19 vitesh materiale të ndryshme ndërtimi. Ne jemi përfaqesues në Shqipëri të shumë kompanive më me emër në fushën e ndërtimit si:


Pofix Ltd - Prodhues XPS, EPS dhe llacra të sistemit kapot

Ursa Slovenia - Prodhues lesh xhami për izolime termike në cati dhe fasada të ventiluara

Fragmat Slovenia - Prodhues të membranes bituminoze ( Katrama) cilësi e padiskutueshme. 

Geomas geocomposite - Prodhues të gjeotekstilit, hidroizoluesit me bazë argjile bentonit dhe gjeogridit. 

Seves Glassblock - Prodhues Cek të tullave te xhamit, dizajne dhe ngjyra të ndryshme. 

Lloje të ndryshme të tjegullave të qeramikes Tondach Austria, Kroaci, Hungari dhe Serbe. 

Ravaber Group - Prodhues i leshit të xhamit për izolime termike, izolime akustike, fasada të ventiluara.


Gjithashtu edhe aksesorët për të gjitha këto materiale si:

Lesh guri, rrjete fiber qelqi, këndore pvc, waterstop hidroizolues, membranë difuzive, profile gipsi etj.

Çfarë ofron

Ofron shërbim transporti në objekt dhe me vinc, asistencë teknike inxhinierike në bashkëpunim me partnerët tanë që merren dhe me ndërtimin e projekteve duke i dhënë zgjidhje projekteve tuaja. Cmimet më të favorshme në treg në raport me cilësinë e garantuar. Ju garantojmë seriozitetin maksimal dhe garanci të plotë për të gjitha materialet. Garanci që së pari vjen nga kompanitë prodhuese dhe së dyti, ne si përfaqësues të tyre në vend. Kjo është treguar me bashkëpunimin e mëse 500 pikave të furnizimit që ne kemi në të gjithë vendin.

Shërbime

Gjeotekstile
Gjeotekstile
Hidroizolesa parandaluese per derdhjet e ujit
Hidroizolesa parandaluese per derdhjet e ujit
Hidroizolues bentonite
Hidroizolues bentonite
Lesh guri
Lesh guri
Membrana themeli
Membrana themeli
Membrana butiminoze
Membrana butiminoze
Materiale izoluese akustike
Materiale izoluese akustike
Tulla zjarrduruese
Tulla zjarrduruese
Aksesore catie
Aksesore catie
Dekor, Pllaka, Korniza Fasade
Dekor, Pllaka, Korniza Fasade
Grafiato dekorative
Grafiato dekorative
Aksesor per sistem termoizolues
Aksesor per sistem termoizolues
Aksesore suvatimi, profile gipsi
Aksesore suvatimi, profile gipsi
Astar per siperfaqe parabituminoze
Astar per siperfaqe parabituminoze
Aksesore dranazhi
Aksesore dranazhi
Tulla qelqi
Tulla qelqi
Tjegulla catie
Tjegulla catie
Pllaka izoluese XPS
Pllaka izoluese XPS
Pllaka izoluese EPS
Pllaka izoluese EPS
Membrana kartonsere
Membrana kartonsere
Llacra te thate
Llacra te thate
Llacra te lengshem
Llacra te lengshem
Llacra te lengshem akrilik
Llacra te lengshem akrilik
Kolle per pllaka
Kolle per pllaka
Bojera per lyerje
Bojera per lyerje

Katalogu

Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri

Partnere

pofix-petroTondach-petroursa-petroMladost-petro

Certifikime