Secondary Adv

Home Dekor

Adresa: Rruga Pjeter Bogdani Nr, 20/4 Tirana, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

HomeDecor është një prej kompanive më të përkushtuara të shitjes me pakicë te mobiljeve dhe nje studio e dizajnit të brendshëm që operon në Shqipëri. Me mbështetjen e partnerëve dhe përkushtimin e ekipit të projektimit HomeDecor eshte në gjendje për të hartuar, siguruar, si dhe të kuptojë idetë nga e para për të përfunduar projektin tuaj. HomeDecor ofron projektimin e mobiljeve tuaja me kosto te perballueshme dhe te kordinuar aty ku ju e deshironi.