Secondary Adv

Hidrosanitare Sinani

 

Përshkrimi

Hidrosanitare Sinani është një nga kompanitë që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes, elektrikeve dhe bojërave. Fokusi dhe strategjia e kompanisë sonë është cilësia maksimale. Aktiviteti ynë ka nisur në fillim të viteve 90 dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj. Ka qenë një kënaqësi bashkëpunimi me klientët tanë .

Kemi rritur gamën e produkteve duke qenë gjithmonë besnikë në cilësi. Bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende të tjera të Evropës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave të Komunitetit Europian. Ne vlerësojmë kërkesat dhe mendimet e klineteve dhe kenaqja e tyre është prioriteti ynë.Tashmë jemi pranë jush në kohë reale , ne çdo qytet të Shqiperisë dhe me gjërë.

Çfarë ofron

HIDROSANITARE
- Vaska dhe Kabina
- Komplete Porcelani
- Rubinetaria
- Kaseta Shkarkimi Inkaso


SISTEME NGROHJE-FTOHJE
- Panele diellore dhe boliere elektrike
- Kondicionere, Chiller dhe Fancoil
- Soba me Dru dhe Pellet
- Oxhaqe dhe kaldaja me Dru Dhe Pellet
- Pompa dhe sisteme mbrotje kunder zjarrit
- Panele Diellore Bosch


HIDRAULIKE
- Tuba Multistrato
- Rakorderi Bronxi
- Tuba PPR
- Tuba Bakri dhe Inoxi
- Sisteme shkarkimi
- Pompa uji dhe filtra
- Rakorde Gazi


ELEKTRIKE DHE NDRIÇUESE
- Elektrike
- Ndricues
- Vegla pune


BOJRA DHE GRAFIATO
- Bojra dhe Grafiato

 

Hidrosanitare Sinani sjell për ju produktet më të mira duke ju garantuar cilësinë dhe sigurinë që secili prej jush kërkon nga markat me prestigjoze në botë si: Amg, Apros, Arvedi, Bonomini, Bosch, Bticino, Caleffi, Cavagna, Centrometal, Comisa, Daikin, Dinova, Frabo, Galassia, Geberit, Gewiss, Ghidini, Global, Grafix, Grohe, Grundfos, Haco, Innova, Isopipe, Itap, Kaiser, Kolo, Kolpa, Luxor, Maddalena, Max3, Mch, Mcz, Mobiak, Olimpia, Pacetti, Paini, Prandelli, Prity, Rim, Silmet, Sirap, Sunsystem, Titan, Treesse, Unico, Varem, Victoria, Vimar, Weltplast.

Shërbime

Kaldaja me dru dhe pelet
Kaldaja me dru dhe pelet
Oxhake me dru dhe pellet
Oxhake me dru dhe pellet
Soba gatimi me dru
Soba gatimi me dru
Soba me dru dhe pellet
Soba me dru dhe pellet
Panele diellore Bosch
Panele diellore Bosch
Panele diellore per taraca
Panele diellore per taraca
Panele solare Bosch per cati
Panele solare Bosch per cati
Panele solare per vila Bosch
Panele solare per vila Bosch
Panale diellore per tarraca, catia, soleta
Panale diellore per tarraca, catia, soleta
Kondicionere Daikin
Kondicionere Daikin
Kondicionere Fan Coil Daikin
Kondicionere Fan Coil Daikin
Sisteme Chiller Daikin
Sisteme Chiller Daikin
Kondicionere multi split
Kondicionere multi split
Boliere uji Bosch
Boliere uji Bosch
Kaseta shkarkimi inkaso Geberit
Kaseta shkarkimi inkaso Geberit
Komplete porcelani, Hidrosanitare Geberit
Komplete porcelani, Hidrosanitare Geberit
Rubineteri Geberit
Rubineteri Geberit
Vaska dhe kabina dushi
Vaska dhe kabina dushi
Materiale hidraulike Geberit
Materiale hidraulike Geberit
Pompa dhe sisteme mbrojtje kunder zjarrit
Pompa dhe sisteme mbrojtje kunder zjarrit
Pompa uji dhe filtra AMG
Pompa uji dhe filtra AMG
Tuba shkarkimi PP silencioz (kundra zhurmes) Geberit
Tuba shkarkimi PP silencioz (kundra zhurmes) Geberit
Tuba dhe rakorderi celiku, bronxi, inoksi
Tuba dhe rakorderi celiku, bronxi, inoksi
Tuba dhe rakorderi multistrato Geberit
Tuba dhe rakorderi multistrato Geberit
Tuba PPR Comisa
Tuba PPR Comisa
Bojera dhe grafiato Dinova
Bojera dhe grafiato Dinova
Bojera plastike per ambjente te brendshme
Bojera plastike per ambjente te brendshme
Materiale elektrike Vimar
Materiale elektrike Vimar
Vegla pune Bosch
Vegla pune Bosch
Ngrohje me radiatore alumini dhe celiku
Ngrohje me radiatore alumini dhe celiku
Rakorderi gazi dhe uji Caleffi
Rakorderi gazi dhe uji Caleffi
Sisteme ngrohje ftohje nen dysheme
Sisteme ngrohje ftohje nen dysheme
Tuba shkarkimi (ujra te bardha,te zeza) PE-HD Geberit
Tuba shkarkimi (ujra te bardha,te zeza) PE-HD Geberit
Rakorde (Mepla) Geberit
Rakorde (Mepla) Geberit
Sisteme drenazhimi per mbledhjen e ujerave te shiut
Sisteme drenazhimi per mbledhjen e ujerave te shiut

Punë të kryera

Hidrosanitare Sinani1526560773
Hidrosanitare Sinani1526560807
Hidrosanitare Sinani1526560829
Hidrosanitare Sinani1526560853
Hidrosanitare Sinani1526560868
Hidrosanitare Sinani1526560904
Hidrosanitare Sinani1526560931
Hidrosanitare Sinani1526560948
Hidrosanitare Sinani1526560971
Hidrosanitare Sinani1526560990
Hidrosanitare Sinani1526561029
Hidrosanitare Sinani1526561051
Hidrosanitare Sinani1526561069
Hidrosanitare Sinani1526561091
Hidrosanitare Sinani1526561119
Hidrosanitare Sinani1526561145
Hidrosanitare Sinani1526561164
Hidrosanitare Sinani1526561181
Hidrosanitare Sinani1526561221
Hidrosanitare Sinani1526561241
Hidrosanitare Sinani1526571315
Lyerje muresh me boje dekoruese
Lyerje muresh me boje dekoruese
Montim i panelit diellor Bosch ne cati vile
Montim i panelit diellor Bosch ne cati vile
Montim paneli diellor ne solete
Montim paneli diellor ne solete

Partnere

amgaprosarvedibonominiboschbticinocalefficavagnacentrometalcomisadaikindinovafrabogalassiageberitgewissghidiniglobalgrafixgrohegrundfoshacoinnovaisopipeitapkaiserkolokolpaluxormaddalenamax3mchmczmobiakolimpiapacettipainiprandelliprityrimsilmetsirapsunsystemtitantreesseunicovaremvictoriavimarweltplast

Video

Filiale

Dyqani Tirane
Adresa: Rreth Rrotulli I Sheshit Shqiponja, Rruga 29 Nentori, Tirane, Albania Perballe Ish Doganes
Cel: 0694050565
E-mail: sales@sinani.al

Dyqani Sukth
Adresa: Vadardhe , Rruga Sukth-Manez , Ish Sektori Qender
Cel: 0682070852
E-mail: sales@sinani.al

Dyqani Shijak
Adresa: Lagja Popullore , Qender Shijak
Cel: 0696094309
E-mail: sales@sinani.al