Secondary Adv

Albawood Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Albawood eshte nje kompani qe operon prej vitit 2006 ne jugun e Shqiperise. E themeluar me qellimin kryesor tregtimin e nje game te gjere produktesh te lendes drusore, te ndara ne kategori dhe dimensione te ndryshme. Produktet e importuara nga Suedia, Finlanda, Austria, Gjermania, Cekia, Italia etj kane konsoliduar punen drejt krijimit te nje klienti te kenaqur nga cilesia dhe koha rekord e realizimit te porosive. Druri eshte i vetmi material qe mund te balancoje ndryshimin e temperaturave ne varesi te ndryshimit te stineve, dhe lageshtise se ajrit.